News

Ponta: Dragnea a luat-o razna. Îsi pregateste cutitul sa va injunghie

Fostul premier Victor Ponta a lansat, luni seara, o serie de atacuri la adresa lui Liviu Dragnea. Prezent la Realitatea TV, Ponta a criticat dur faptul ca Guvernul a dat 13 ordonante de Urgenta in plina vacanta parlamentara.

Fostul premier a sustinut ca Guvernul minte cand spune ca a intervenit pe pensiile speciale, pentru ca in realitate s-a intervenit la pensiile militare de stat.

„Pensii speciale sunt pensiile parlamentarilor, ale magistratilor, ale aviatorilor. Am inteles ca Guvernul va actiona prin OUG asupra pensiilor speciale. Ordonanta de vineri nu are legatura cu pensiile speciale. Nu s-a atins nimeni de nicio pensie speciala. S-a spus in presa ca ne luam de pensiile speciale. S-a modificat la pensiile militare. Acolo s-a modificat ceva. (…) Nu sunt pensii speciale, sunt pensiile militare”, a spus fostul presedinte al PSD.

Ponta l-a laudat in schimb pe Mihai Tudose, despre care spune ca nu face tot timpul ce ii spune Dragnea.

loading...

„E o speranta. In comparatie cu Dragnea oricine arata foarte bine. Tudose arata lumina. (…) Sorin Grindeanu era mai elegant nu voia sa se supere Dragnea, Tudose e mai de la Braila, il supara”, a adaugat Ponta.

„Cand a spus ca-i place de Grindeanu, i-am spus Sorin, pregateste-te. Daca va spune ca va iubeste, sigur isi pregateste cutitul sa va injunghie. E o moda teleormaneana”, a adaugat fostul presedinte social democrat. Acesta a mai spus ca in momentul actual conducerea PSD a fost confiscata si ca a mai fost in Romania un astfel de caz, precizand ca se refera la Traian Basescu si PD.

„A mai fost in Romania Traian Basescu care a condus PD tot asa. (..) Cred ca atunci cand un om decide singur tot o ia razna, iar Dragnea a luat-o razna mai repede. Tot a asteptat si dupa Geoana si dupa mine. A facut papusi. (…) Dragnea e Basescu acum. Sunt doi oameni inteligenti care isi folosesc inteligenta in sens negativ”, a continuat el.

Ponta a mai spus ca situatia este foarte grea pentru PSD, precizand ca Dragnea are doar trei oameni credinciosi, adica pe Lia Olguta Vasilescu, Carmen Dan si Sevil Shhaideh, si ca restul sunt oportunisti.

Referitor la excluderea sa, Ponta spune ca a auzit ca s-a autoexclus, dar ca in statutul partidului nu exista nicio referire la asa ceva. Fostul premier a fost intrebat pe cine ar vota daca la viitoarele alegeri prezidentiale vor candida Klaus Iohannis si Liviu Dragnea. „Ma puneti intr-o situatie prea dificila”, a raspuns el.

loading...
To Top