News

Ponta îl înțeapă pe Dragnea? Aroganță și comportament de „vătaf județean”

Fostul premier Victor Ponta a comentat relația UNPR – PNL într-o postare pe Facebook. Acesta spune că nu reușește să înțeleagă de ce și cui folosește „căsătoria”. În opinia lui, cel mult face bine mișcărilor antisistem care primesc un nou argument contra tuturor partidelor și tuturor politicienilor- și va crește neîncrederea generala în sistemul actual!

“Ma bucur ( rautacios) pt PNL – un partid in disolutie din cauza unei conduceri sinucigase, fara cuvant, principii, ideologie sau viziune/ unirea cu UNPR ( partid de stanga, avand culoarea rosie si lideri fosti pesedisti) va mari scarba si dezamagirea electoratului propriu si va consolida dezastrul electoral care se prefigureaza in toamna/ aducerea si a lui Geoana in combinatie e bomboana pe coliva – isi merita soarta! Imi pare rau pt UNPR – au fost aliati seriosi si de incredere in guvernarea 2012-2015/ au construit un partid de la zero si au multi oameni valorosi/ au supravietuit ca identitate intr-un USL castigator si acum vor disparea rapid intr-un PNL pierzator“, a scris Ponta.

loading...

Acesta a trimis și câteva săgeți către conducerea PSD și avertizează că partidul nu ar trebui să se izoleze.

“Sunt ingrijorat pentru PSD – intotdeauna cel mai mare pericol pentru PSD a fost izolarea / e rau sa fi cel mai mare partid dar singur/ e foarte usor sa scapi de aliati si e foarte greu sa iti castigi altii ( mai ales daca impresia de aroganta si comportament de „vataf judetean” este transmisa catre parteneri). Sunt bucuros pt ALDE – aratand consecventa si rabdare , dar si profitand de greselile catastrofale ale celorlati, devine din ce in ce mai mult un actor indispensabil atat pentru electoratul liberal ( dezamagit de PNL) cat si pentru PSD ( care nu mai are alt aliat compatibil si credibil in afara de ALDE)! “, a conchis Ponta. Până acum, liderul PSD, Liviu Dragnea nu a dat o replică.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top