News

Ponta: Îmi fac teza de doctorat “Fabuloasa Guvernare Tehnocrată și mărețele sale realizari“

Fostul premier Victor Ponta se amuză din nou pe seama tehnocraților care o țin din gafă, în gafă (vezi ministrul Bostan). El spune că tehnocratii au rezolvat principala problemă a țării: i-au luat doctoratul, ca Băsescu în 2012. Ponta a anunțat amuzat că își face o nouă teză de doctorat “Fabuloasa Guvernare Tehnocrată și mărețele sale realizari pentru poporul român“

„Inteleg ca acum ( dupa aceasta mare victorie) totul va fi bine – de azi incep sa creasca incasarile la buget sa iesim din deficit/ de azi incepem sa primim banii europeni pe care nu i-am luat pana acum/ de azi platim subventiile in agricultura, marim salariile si pensiile / de azi nu mai mor bebelusii in spitale si nici nu se mai dau subiecte grele la examenul da capacitate / si de azi nu mai suntem „marfa” pe care o vand tehnocratii ca sa primeasca o promovare cand se intorc la Bruxelles!

loading...

Sunt onorat de efortul pe care ditamai Guvernul de tehnocrati l-a facut doar pt persoana mea – o ordonanta de urgenta doar pt mine, o Comisie doar pt mine ( cand am primit verdictul de neplagiat in 2012 de la acelasi CNACTDU a mai fost o teza de doctorat examinata in acelasi timp – fac pariu ca nu aveti „Curaj” sa o revedeti si pe aceea😀😀😀) / o hotarare definitiva data in favoarea mea de ICCJ in 2014 ignorata! Va Multumesc din inima dragi politruci! Si de azi ma ocup sa imi fac o noua teza de doctorat cu tema ” Fabuloasa Guvernare Tehnocrata si maretele sale realizari pentru poporul roman” – that will be fun!!!”, a precizat Ponta.

Reactia vine dupa ce Comisia Tehnică din cadrul Consiliului Naţional de Atestare a Diplomelor (CNATDCU) a stabilit că premierul VIctor Ponta a plagiat în lucrarea sa de doctorat. Consiliul propune retragerea titlului de doctor în drept pentru Victor Ponta.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top