News

Ponta în aceeași barcă cu Raluca Turcan. Vorbe grele despre Guvern

O zi plină de acuzații la adresa Guvernului care este printre puținele care s-a ocupat și de soarta românilor de rând. Victor Ponta continuă criticile la adresa guvernării PSD-ALDE și scrie, într-o postare pe Facebook, că medicii din România au fost mințiți că vor fi scutiți de impozitul pe salariu, timp în care ”prietenul lui Dom Președinte de la Casa Națională de Asigurări de Sănătate fură din banii pacienților”. În același timp și Raluca Turcan aruncă acuze grele asupra Guvernului iar cei doi foști rivali par în aceeași barcă.

”In 2014 l-am sprijinit pe Nicu Banicioiu care a initiat un proiect extraordinar : sa aduca inapoi acasa chirurgii romani afirmati in alte tari carora sa le oferim conditii sa opereze aici pacientii / in 2015 totul a devenit functional si parea sa fie in sfarsit un experiment de succes care sa dea incredere si altora ca se poate !

Acum in Guvernarea „Dragnea” totul se strica – dam un mesaj medicilor romani ca nu au unde sa se intoarca si pacientilor ca nu au unde sa fie tratati in Romania asa cum au nevoie.

Plus ca medicii au fost mintiti prin Programul de Guvernare ca nu vor fo scutiti de impozitul pe salariu la fel ca si cei din IT – bineinteles ca nu s-a mai aplicat aceasta masura care era f buna!

Si intre timp „prietenul lui Dom Presedinte” de la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate fura din banii pacientilor!

loading...

Asta chiar cred ca este o problema importanta pentru noi toti – pacat ca nimeni nu vrea sa o rezolve!

In 2014-15 la solicitarea lui Banicioiu m-am implicat eu / poate acum Bodog sa ii ceara sprijinul lui Mihai Tudose sa rezolve problema?”, a scris Ponta.

Postarea lui Ponta vine în contextul în care medicul neurochirurg Ionuţ Gobej a anunţat luni că, alături de colegul său Dorin Bică, a demisionat din funcţia deţinută la Spitalul Colentina, arătând că în ultimele opt luni Secţia de Neurochirurgie a refuzat 60 de pacienţi din cauza lipsei de personal, consumabile şi medicamente şi a programului operator restricţionat.

Liderul grupului PNL de la Camera Deputaților, deputatul de Sibiu Raluca Turcan, nu a ratat ocazia să atace și a declarat azi că situația economiei României este gravă, iar programul economic al PSD nu a fost altceva decât o gogoașă electorală livrată la televizor.

„Domnule prim-ministru, aveți obligația să le spuneți cu sinceritate celor îngrijorați, într-un limbaj civilizat, fără referiri din argoul bălților Brăilei, datele exacte cu privire la execuția bugetară și de ce investițiile stagnează în toată țara. Înțelegem din declarațiile dvs că, după guvernele PSD-ALDE Grindeanu și Tudose, situația a ajuns una gravă, acum vreți să vă acoperiți lipsa de competență cu banii celor din mediul privat și chiar cu banii celor angajați în sistemul public cărora le-ați crescut salariile pentru a lua înapoi din contribuții.

Realitatea a confirmat că programul economic al PSD nu a fost altceva decât o gogoașă electorală livrată la televizor de domnul Dragnea și de alți lideri ai PSD și consecința acestei gogoși electorale este o situație gravă a economiei românești”, a afirmat Turcan, în plenul Camerei Deputaților.

loading...
To Top