News

Ponta, MAGISTRAL la cei de la Realitatea TV. S-a dus să-i facă de rușine. Denise Rifai a …

Show de zile mari făcut de fostul premier în direct. Prezent în emisiunea moderată de Denise Rifai pe Realitatea TV, Victor Ponta a lansat un atac dur la adresa gazdelor aducând aminte de datoriile pe care le are postul de televiziune.

Totul a plecat după ce Denise Rifai a afirmat că fostul premierul a tăiat din taxele unor companii în ciuda faptului că a criticat mereu Realitatea TV pentru neplata taxelor.

„Spuneți o prostie!”, a replicat Ponta, atrăgând atenția moderatorei că este fără precedent ca o societate să stea 5 ani în insolvență și să tot acumuleze datorii.

loading...

„Postul nu plătește taxe nici azi. Domnul Tudose trebuie să vă ceară să le plătiți. Eu nu cunosc nicio societate în insolvență de 5 ani. Nu am venit aici să mă cert. Nu intrați în subiectul ăsta pentru că nu avantajează. O societate trebuie să iasă din insolvență în maximum 3 ani. Din 2011 până acum sunt mai mult de 3 ani. Toată lumea trebuie să-și plătească taxele. Nu mai spuneți o prostie că am tăiat taxe la alte societăți”, a afirmat Victor Ponta. Denise Rifai a încercat să dreagă busuiocul dar mai mult s-a afundat.

”Este de datoria noastră ca jurnaliști care vă respectăm…noi am luat-o personal (n.r. când vorbeați de plata taxelor) și ne gândeam dar oare ce are cu noi. Că doar aducem plus valoare societății românești”, i s-a adresat Rifai lui Ponta care a replicat sec: ”O puteți lua personal și acum! Datoriile tot nu le-a plătit nimeni. Dar e treaba societății și a Guvernului. Eu nu am reușit să vă fac să vă plătiți taxele”.

 

loading...
To Top