News

Ponta profita si el de morti asa cum il acuza pe Iohannis. Atac la Dragnea dupa atentatele din Spania

Victor Ponta mereu il acuza pe Klaus Iohannis ca profita politic de pe urma mortilor de la Colectiv dar acum pare ca si fostul premier face la fel. El a avut o reacție virulentă, pe Facebook, la mesajele oficiale venite din partea autorităților române, și nu numai, după atentatul terorist de la Barcelona, soldat cu 13 morți și peste 100 de răniți.

loading...

De criticile fostului premier nu a scăpat nici Liviu Dragnea, despre care a scris că și-a întrerupt cinci minute pescuitul oceanic pentru a da un mesaj inutil.

”Din pacate este adevarat : oameni nevinovati sunt victimele unor criminali nebuni pe care nu ii cunoastem si mai ales nu ii intelegem / politicienii aflati in vacanta dau mesaje de „solidaritate” care nu folosesc la nimic ( pana si Liviu Dragnea a intrerupt 5 min „pescuitul oceanic” si a dat mesaj ca e alaturi de cei din Barcelona desi acolo nu are inca o proprietate??) / oamenii obisnuiti nu pot face mai mult decat sa puna si ei un mesaj ( sincer dar inutil ) pe o retea sociala / dupa cateva zile viata revine la normal si uitam cu totii ( cu exceptia celor din familiile direct afectate) !! Intrebarea este daca si cine poate face ceva sa opreasca aceasta nebunie?!? Comunicatele oficiale au zero efect ….”, a scris Ponta, pe Facebook.

loading...
To Top