Ponta spune cum l-a TURNAT pe Dragnea: Nu puteam să mint când…
News

Ponta spune cum l-a TURNAT pe Dragnea: Nu puteam să mint când…

Victor Ponta a declarat, în premieră pentru B1 TV, că nu este un denunțător, dar a ajuns la DNA pentru că a fost chemat de procurori. Și tocmai pentru că a fost citat în calitate de martor, nu a putut invoca dreptul la tăcere. Din acest motiv, dar și pentru că a vorbit sub jurământ, Ponta le-a spus procurorilor tot adevărul. Ipocrizia e maximă în declarațiile lui Ponta.

loading...

Fostul premier a mai susținut că nu avea cum să mintă în fața procurorilor, pentru că acest lucru ar fi reprezentat o infracțiune și că nu înțelege de ce acum anumite voci din media îl acuză pe el, dar și pe alții, că au spus adevărul.

”Și Grindeanu, și Teodorovici, și eu și restul am fost citați la DNA, nu ne-am dus de plăcere! Când ești citat ca martor, dacă nu te duci, ești luat cu mandat. Și atunci de ce suntem ciripitori (referire la titlul articolului din luju.ro)? Știți? Eu am fost procuror… ăsta e limbaj mafiot! În grupurile astea de crimă organizată, dacă ești chemat ca martor și te duci la poliție, înseamnă că ești ciripitor. Eu sunt un om care respectă legea și dacă mă cheamă un judecător, un procuror, mă prezint, cum s-au prezentat și ceilalți.

loading...

Când ești chemat ca martor, nu poți să invoci dreptul la tăcere. Numai inculpatul are acest drept. Și trebuie să spui adevărul. Dacă nu spui adevărul, este o infracțiune! Toți am fost întrebați de niște lucruri concrete. Pe mine nu m-a întrebat dacă TelDrum e a lui Dragnea sau nu, că nu știu. Dar am fost întrebat dacă am fost invitat la lacul Belina de Dragnea și am spus adevărul. Eu nu mint nici pentru Dragnea, nici pentru nimeni. Și niciunul n-a mințit, logic!

Toată această propagandă plătită cum că a spus Ponta, a spus Teodorovici, a spus Grindeanu… Domnule, nu e mai simplu să dovediți că lacul Belina nu l-a luat Dragnea sau că TelDrum…? Până la urmă, împroșcarea asta cu noroi în niște oameni care au fost chemați la DNA, că nu ne-am dus niciunul de bunăvoie… Am spus adevărul, că altfel încălcam legea. Înțeleg că dacă în România respecți legea și nu ești mafiot, ești sancționat de presa lui Dragnea”, a declarat Victor Ponta.

El a precizat, totodată, că nimic nu s-ar fi întâmplat în cazul TelDrum dacă nu ar fi intervenit OLAF, oficiul european de luptă anti-fraudă.

Precizările au fost făcute în contextul în care luju.ro a publicat un articol în care detalia cum Liviu Dragnea a ajuns să aibă un nou dosar penal din cauza denunțurilor făcute de Victor Ponta, Dan Șova, Eugen Teodorovici și Sorin Grindeanu.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });