News

Ponta: Sunt sigur ca românii vor susține prin votul din Decembrie PSD-ALDE

Fostul premier Victor Ponta s-a declarat optimist și a susținut că este sigur că la alegerile parlamentarii, românii vor vota cu PSD – ALDE. De asemenea, el a salutat și declarațiile liderului PSD Liviu Dragnea, care au vizat întărirea legăturii cu partidului lui Călin Popescu Tăriceanu.

‘Salut si sustin anuntul facut ieri de Presedintele Liviu Dragnea privind decizia PSD de a face majoritate si de a guverna impreuna cu ALDE ( si nu cu PNL) dupa alegeri! Salut si pozitia fata de Calin Popescu Tariceanu – prieten, partener! Sunt sigur ca romanii vor sustine prin votul din Decembrie PSD-ALDE care sa continue programul USL din 2012 si sa aiba o guvernare cel putin la fel de buna ca Guvernarea „Ponta”, a precizat fostul premier.

loading...

Preşedintele PSD  Liviu Dragnea şi-a exprimat sprijinul pentru copreşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu, susținând că parteneriatul PSD-ALDE rămâne valabil ”indiferent ce se va întâmpla”. În același timp, el admite că este posibilă punerea în operă a unui plan prin care se dorește necâștigarea alegerilor parlamentare de către PSD – ALDE.

‘Călin Popescu Tăriceanu rămâne prietenul şi partenerul meu indiferent ce se va întâmpla, avem o relaţie veche bazată şi construită pe un parteneriat foarte solid, pe o colaborare foarte bună şi pe o înţelegere foarte bună şi nu are ce să se întâmple ca noi doi să nu avem această relaţie sau inclusiv cu domnul Daniel Constantin sau ca PSD şi ALDE să nu aibă această relaţie”, a afirmat Dragnea. Dragnea a accentuat că PSD are o relaţie foarte bună cu ALDE, menţionând că este posibilă o majoritate după alegerile parlamentare.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top