Ponta vorbește de vremurile pe când Dragnea era presedinte al PD si sustinator infocat al lui Basescu
News

Ponta vorbește de vremurile pe când Dragnea era presedinte al PD si sustinator infocat al lui Basescu

Victor Ponta reacționează la excluderile recente din PSD, spunând că este vorba despre membri care nu erau agreați de Liviu Dragnea.

loading...

”In urma cu 18 ani ( pe cand Liviu Dragnea era presedinte al PD Teleorman si sustinator infocat al lui Traian Basescu la Primaria Capitalei) un foarte tanar Gabi Oniga se inscria in PSD la Cluj ( acolo unde pentru un tanar sa spui ca esti la PSD era un act de curaj egal cu nebunia)! Acolo l-am gasit cand am intrat in TSD si tot acolo a fost la toate campaniile si actiunile politice ale Partidului fara sa ceara niciodata o functie sau un privilegiu !

Zilele trecute Gabi Oniga a fost exclus din PSD de catre un pitecantrop politic pus de Dragnea in fruntea Organizatiei Cluj ( plus deputat) pe criteriul ca este mai analfabet si mai slugarnic decat ultimul consilier local din Teleorman! Motivul – „nu este agreat de Daddy”!

”Pînă în anul 2000, Liviu Dragnea a fost membru marcant al PD-ului lui Traian Băsescu. Coleg cu Vasile Blaga, cu Emil Boc, cu Radu Berceanu, cu Adriean Vodeanu şi toţi ceilalţi. Numai cine a uitat acest fapt poate fi surprins de ultimele declaraţii ale acestui traseist politic, iremediabil ahtiat după Putere şi după Bani!

loading...

Înainte de a intra în politică, Dragnea era inginer mecanic auto pe la Craiova. Nu se ştie cum, dintr-odată s-a întors în Teleorman şi a devenit chiar lider local al Partidului Democrat, unde a stat exact cît acest partid s-a aflat la Putere cu CDR, timp suficient însă ca partidul să-l trimită la o specializare administrativă în Italia.

Imediat după alegerile din anul 2000, cînd PSD a revenit la cîrma ţării, Adrian Năstase i-a făcut cu ochiul şi, ţîşti!, Liviu Dragnea a sărit în barca lui! Baletul graţios pe care l-a făcut în jurul liderilor PSD (căci are omul ăsta un talent la pupat!) l-a propulsat rapid şi în conducerea acestui partid, devenind chiar coordonatorul campaniilor electorale, funcţie pe care a avut-o şi în PD, alături de… – aţi ghicit! – Vasile Blaga!

Cine are memoria bună îşi poate aminti că Liviu Dragnea a condus PSD la toate dezastrele electorale: alegerile din 2004, cînd Adrian Năstase a pierdut prezidenţialele în favoarea lui Traian Băsescu, iar PSD a intrat în opoziţie, în 2008, cînd PSD a pierdut alegerile şi era pe punctul de a se destructura, în 2009, cînd Mircea Geoană a pierdut la mustaţă prezidenţialele, oferindu-i al doilea mandat lui Băsescu, în 2014, cînd, convingîndu-l pe Victor Ponta să-l înlăture pe Crin Antonescu şi să participe el la prezidenţiale, a reuşit să-l facă să piardă în favoarea lui Klaus Iohannis!

Singurele alegeri cîştigate sub conducerea lui Dragnea au fost cele din 2012, însă meritul este al USL, formaţiune din care făcea parte şi PNL-ul condus de Crin Antonescu, deci meritul său este doar acela că se afla prin preajmă”, scria acum 2 ani, Ion Spânu în Cotidianul.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });