Poză controversată postată de Ambasada SUA în contextul scandalului Ghiţă – Kovesi
News

Poză controversată postată de Ambasada SUA în contextul scandalului Ghiţă – Kovesi

Ambasada SUA la Bucureşti a postat pe pagina de Facebook o poză care a ridicat semne de întrebare celor mai mulţi dintre cei care au văzut-o.

Nu ştim dacă are legătură cu scandalul Ghiţă – Kovesi, dar cei de la Ambasada SUA au publicat o poză cu nişte cucuvele, imaginea fiind însoţită de un mesaj.

„Drăguțe sau fioroase, mici sau mari, animalele sunt ființe capabile de afecțiune, cu necesități și dureri, sentimente, familie sau dragoste. Happy#WorldAnimalDay!”.

Poza postata de Ambasada SUA la Bucuresti

loading...

Poza postata de Ambasada SUA la Bucuresti

Deputatul Sebastian Ghiţă a susţinut că adresa secreta de e-mail cucuveauamov@gmail.com , care ar fi fost folosită de Laura Codruţa Kovesi, a fost spartă de către cei de la Black Cube care ar fi aflat în acest mod informaţii secrete din DNA.

Aceasta este copia unui email primit de mine de la doamna Kovesi. Dânsa a folosit tot timpul o adresă secretă numită cucuveauamov@gmail.com. Aşa a considerat că-şi poate ascunde identitatea şi că poate rezolva chestiuni personale secrete din interiorul Parchetului General şi DNA. Aşa a crezut dansa că-şi poate ascunde identitatea reală şi că în felul acesta se poate ascunde de consecinţele legale şi morale”, a precizat Ghiţă acum câteva zile.

Fostul preşedinte Traian Băsescu susţine că Sebastian Ghiţă nu intra în acest război dacă nu avea probe solide.

”Ghiţă nu se băga în jocul ăsta dacă nu se simţea solid. Ghiţă este IT-st. În mod cert, oamenii pe care i-a avut… Acolo sunt softişti. Îmi vine greu să cred că oamenii aceia nu ar fi adunat de pe e-mailul „Cucuveaua mov” şi mai multe informaţii. Ghiţă nu putea greşi, pentru că intră în puşcărie pe o asemenea informaţie. Sigur că şi mie mi-ar fi convenit să am o adresă secundară. Aici e problema, să ai o adresă nesecurizată, era un risc, şi atunci am folosit adresa oficială şi pentru dialog cu familia, cu prietenii”, a declarat Traian Băsescu la B1 TV.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });