Emotionant

Preferă să doarmă în mașină decât să se despartă de câinii ei

Hillary Barrows, în vârstă de 57 de ani s-a întors în Canterbury, Anglia, în ianuarie 2015, după ce a petrecut opt ani în Europa muncind ca profesor de limba engleză. Când a ajuns în Anglia a închiriat un apartament, cu speranța de a găsi ceva de lucru. Din nefericire, aceasta nu a găsit la timpul potrivit și după o scurtă perioadă a rămas fără bani. Autoritățile i-au spus că ar putea beneficia de o cazare de urgență, dar trebuie renunțe la cei doi caini – Robbie și Cleo – pentru a se putea muta în acel imobil.pay-hillary-barrows

Profesoara, chiar dacă nu avea nici un ban a refuzat, prin urmare,  doamna Barrows este nevoită să trăiască în mașina ei Alfa Romeo, veche de 20 de ani. Femeia nu are pe nimeni în Anglia: ea este divorțată; mama ei locuiește în Vancouver, Canada și restul de familia ei este in Noua Zeelanda.

loading...

Organizația „Armata Salvării”  o ajută și îi asigură hrana pentru câinii ei. Omenii i-au plătit cheltuielile cu dușul zilnic și uneori, chiar un mic dejun suplimentar într-o cafenea. Barrows susține că nu poate renunța la câini eii, pentru că ea îi iubește mai mult decât orice pe lume. Robbie este un câine Egiptean Faraon de opt ani, iar Cleo, un labrador în vîrstă de cinci ani. Amândoi au fost salvați dintr-o situație grea pe când femeia profesa în Spania.

Barrows a adăugat că a fost în căutarea unui loc de muncă, dar nimeni nu este dispus să o angajeze pentru că trăiește într-o mașină. La nivel local s-a făcut și o petiție prin care să i se asigure o casă în care să poată sta alături de câinii ei până își rezolvă situația financiară.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top