News

Preşedintele Klaus Iohannis, alături de Soros şi fiul acestuia în consiliul ECFR / Document

Președintele României, Klaus Iohannis, este membru în consiliul unui organism privat: Consiliul European de Relații Externe (European Council of Foreign Relations). Alături de președinte, pe lista membrilor, publicată de site-ul oficial al ECFR, se mai află şi George Soros dar şi fiul acestuia (se poate vedea aici / situatia financiara si donatiile aici). Mai mult, aici îi regăsim şi pe: Alina Mungiu-Pippidi, Daniel Dăianu, Monica Macovei și Ion Sturza.
ggg fgfg

Acestea fiind informaţiile, PRM sesizează ANI cu privire la președintele Klaus Iohannis, pentru că ar face parte, ca membru activ, din Consiliului European pentru Relații Internationale (ECFR).  Trebuie spus că Președintelui îi este interzis să facă parte dintr-o asociație sau altă grupare partinică.

loading...

În acest sens, pentru a înlătura orice dubiu, singura autoritate care se poate pronunța este Agenția Națională pentru Integritate (ANI), sens în care PRM a sesizat acesta institutie pentru a verifica dacă informațiile care au fost aduse în atenție sunt reale.

[irp posts=”15259″ name=”Iohannis, despre prezenţa în ONG-ul lui Soros: Îmi doresc asta”]

”Partidul România Mare (PRM) îl susține pe președintele Klaus Werner Iohannis în demersurile sale de a fi un moderator și regulator al tensiunilor din societatea românească. De asemenea Președintele României este primul care trebuie să dea exemplu de respectare a legilor tarii. În vederea îndeplinirii acestui demers și a combate orice înterpretare și acuzație care îi poate fi adusă, PRM a sesizat că în contrar cu prevederile constituționale (art.84, alin1- Constituția României) care impun Președintelui de a nu face parte din nici un fel de asociație sau altă grupare partinică, acesta figurează ca membru activ al Consiliului European pentru Relații Internationale (ECFR). În acest sens, pentru a înlătura orice dubiu, singura autoritate care se poate pronunța este Agenția Națională pentru Integritate (ANI), sens în care PRM a sesizat acesta institutie pentru a verifica dacă informațiile care ne-au fost aduse în atenție sunt reale”, transmite PRM într-un comunicat de presă. Până acum Klaus Iohannis nu a comentat acest subiect.
loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top