News

Primărița din Arad pune la respect putorile satului: Nu așteptați să pice din cer!

Irina Onescu, fosta prezentatoare MTV ajunsă primăriță, face parte din noua generație de politicieni-Facebook. Aceasta comunică cu cetățenii comunei Petriș, județul Arad, pe rețeaua de socializare. Într-o postare de marți, tânăra îi ceartă pe sătenii care sunt leneși, potrivit B1.

“Puneți mâna și munciți, nu mai așteptați să vă pice în gură! Ajutați-l și pe vecinul care poate nu se descurcă singur, ori nu are uneltele necesare. Nu ar trebui să pretindeți bani sau recompense pentru o inițiativă care ține de bun simț. Nu vă cad mâinile dacă vă sacrificați 2-3 ore dintr-o zi, într-o lună, pentru o acțiune de voluntariat.
Vom da și amenzi de acum înainte. Dacă altfel nu se poate”, a scris Onescu pe pagina sa de Facebook.

loading...

Totul a pornit de la inițiativa primăriței de strângere a gunoaielor din comună. Se pare că localnicii nu s-au prea înghesuit la muncă voluntară, acest fapt făcând-o pe acesta să le reproșeze public lipsa de voință și bun simț. Când e cazul, însă, aceasta îi și laudă pe cetățeni.wewew

“Astăzi, la interviurile de angajare s-au prezentat 22 de persoane de pe raza Comunei Petriș. Dintre acestea au fost selectate 18 persoane, care întrunesc condițiile cerute de compania SEWS Deva și care au trecut în etapa de pregătire a contractelor de muncă. FELICITĂRI! Sunt foarte fericită pentru voi și foarte mândră că vă cunosc. Vă doresc mult succes la noul job! Sunteți un exemplu minunat, un exemplu de urmat! ‪#‎haicaputem”, se aratîntr-o altă postare a Irinei Onescu.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top