News

Probleme în PSD. Teodorovici bate cu pumnul în masa lui Dragnea și Shhaideh

Eugen Teodorovici, fost ministru de Finanțe și consilier onorific al prim-ministrului Mihai Tudose, a spus, joi, că ”nu se justifică” alocarea a 12 milioane de euro pentru construirea unui stadion de fotbal în Alexandria, județul Teleorman, potrivit unei televiziuni de știri.

El a adăugat că încă nu a discutat cu premierul Mihai Tudose despre acest subiect, pentru că „decizia a fost luată de ministrul Dezvoltării”. „Nu am nimic cu cei care susțin sportul, fotbalul, dar sunt convins că erau alte lucruri la nivel național…”, a completat el.

Fostul ministru a mai spus că Sevil Shhaideh poate face astfel de cheltuieli la Ministerul Dezvoltării fără avizul premierului.

loading...

Ministrul Dezvoltării, Sevil Shhaideh, vrea să construiască un stadion de peste 12 milioane de euro în judeţul Teleorman, fieful politic al președintelui PSD, Liviu Dragnea.

Conform proiectului de hotărâre de guvern, stadionul este absolut necesar pentru oraşul Alexandria, pentru că numărul de locuri al actualului stadion este sub cel necesar pentru Liga întâi, nu are sistem de nocturnă, iar spaţiile pentru echipe şi oficiali sunt prea mici.

Cele mai bune echipe de fotbal din judeţul Teleorman sunt în liga a treia. Cele 12 milioane de euro vor fi plătite de la bugetul Ministerului Dezvoltării, adică din bani publici, însă şi Primăria va contribui cu puţin peste 300.000 de euro.

loading...
To Top