News

Probleme MARI pentru Dragnea. 53 de primari îl amenință în mod direct

Scandalul din PSD este departe de final. Partidul ar putea rămâne fără cei 53 de primari din judeţ după ce Sorin Grindeanu a fost dat afară din partid. Fostul premier s-a întâlnit cu cei 53 de edili PSD din judeţ, iar aceaştia ar fi decis să plece odata cu el, dacă fostul premier va fi dat afară din partid.

După excluderea lui Grindeanu din PSD, şefia filialei Timiş va fi asigurată de două persoane. Este vorba de Petru Andea, secretar de stat la Ministerul Învățământului şi de Dorel Căprar, preşedintele PSD Arad.

Şi Victor Ponta a comentat excluderea lui Grindeanu din PSD şi a scris pe Facebook că „Liviu Dragnea merge mai departe neabatut – pacat insa de PSD!”

loading...

Secretarul de stat în Ministerul Educaţiei, Petru Andea, a anunţat, joi, că va coordona, începând din 1 august, activitatea organizaţiei PSD Timiş, după ce la sediul filialei ar fi ajuns o hârtie oficială prin care se anunţă excluderea din partid a fostului premier Sorin Grindeanu. Preşedintele executiv al PSD Timiş, Călin Dobra, susţine însă că nu există o astfel de informare.

„Am fost informat de Marian Neacşu, secretarul general al PSD, că va trebui să preiau coordonarea PSD Timiş. Acest lucru înseamnă că, în calitate de vicepreşedinte coordonator, va trebui să exercit o perioadă conducerea filialei până se vor desemna statutar organele de conducere. Am fost anunţat că filiala judeţeană a fost informată oficial despre excluderea din partid a lui Sorin Grindeanu.

Practic, voi coordona activitatea judeţeană a PSD până când va fi organizată o conferinţă judeţeană care va alege un nou preşedinte. Voi exercita această coordonare de la 1 august, deoacere până atunci voi fi în concediu”, a declarat Petru Andea pentru news.ro.

loading...
To Top