News

Proces Tăriceanu. Declarație ȘOC în fața judecătorilor: Este un „bastard”

Procesul în care Călin Popescu Tăriceanu este acuzat de mărturie mincinoasă a fost reluat, marți dimineață, la Curtea Supremă. Şi asta după ce preşedintele de complet a fost schimbat. Şeful Senatului a făcut declaratii şocante în faţa magistraţilor. A spus, printre altele, că Paul Lambrino este un „bastard„, informează B1 TV. 

Şeful Senatului a ajuns la Curtea Supremă cu puţin înainte de ora opt. A evitat să stea prea mult de vorba cu jurnaliștii care îl așteptau.

loading...

În sala de judecată, a fost, însă, ceva mai vorbăreţ. Tăriceanu a negat toate acuzaţiile în dosar.

„Nu aş dori să reiau același lucru. Mențin declarația. Nu recunosc săvârșirea infracțiunilor de care sunt acuzat și consider că sunt nevinovat. Nu înțeleg acuzațiile cum au fost formulate și le consider speculații.

Exemplu la pagina 16. «Popescu Tăriceanu a participat la evenimente private». La pagina 3, în declarația mea de martor, am declarat că nu sunt prieten cu Dan Andronic dar am avut o relație apropiată care s-a încheiat în 2011, după divorţul cu fosta soție. Am avut relații de familie cu Dan Andronic. Consider că am răspuns procurorilor în ceea ce priveşte relația pe care o aveam la vremea respectivă cu Dan Andronic. Am păstrat și leg cu Tal Silberstein după ce acesta a început să îi dea consultanţă lui T.B.”, a declarat Tăriceanu în sala de judecată.

loading...
To Top