Celebritati

Procurorul Portocală, ACUZAT că a hărțuit SEXUAL o parlamentară PSD

Procurorul Mircea Negulescu zis și Portocală este acuzat că a hărțuit o deputată PSD, Andreea Cosma. Cel puțin asta reiese dintr-un dialog purtat de Victor Ciutacu și Codrin Ștefănescu.

V.C. Domnul Ștefănescu, vă mai fac o surpriză în seara asta, dumneavoastră știți că un parlamentar de la dumneavoastră din partid, că îmi place să lucrez cu documente, a fost hărțuit sexual de procurorul Portocal?

C.S. Da! Știu despre cine vorbiți. …., vorbiți despre Andreea Cosma, care a fost hărțuită sexual în timpul anchetei de către procurorul care încă nu este arestat și este liber și independent și face ce mușchii lui vrea.

V.C.: Mie domnul Portocală mi se pare că e dus cu capul, nu știam că suferă și de … dar mă rog, descopăr în seara asta.

C.S. Și o să descoperiți împreună cu mine, mă bucur că ați deschis subiectul ăsta, poate înțeleg și românii la ce nivel aberant au ajuns această elită de care spune Kovesi că sunt procurorii DNA.

V.C. Unitatea de elită, procurori tineri și uniți care-și fac treaba bine, citez din doamna Kovesi, cât pot eu de exact.

loading...

Această informație se mai regăsește și într-un dosar ajuns la ÎCCJ. Fostul deputat Vlad Cosma a spus luni, în faţa instanţei supreme, la termenul pentru apelul faţă de condamnarea sa la cinci ani de închisoare pentru trafic de influenţă, că martori din dosar au depus declaraţii mincinoase la presiunile procurorului Mircea Negulescu.

”Procurorul a cerut declaraţii incriminatoare la adresa mea şi a membrilor familiei mele. După audierea lui Alexe, a fost audiată în 2017 şi Cecilia Stroe care, în prezenta cauză, sub un nume fictiv, a declarat ceva ca martor protejat, sub numele Anghel Constantin, iar sub identitate reală, altceva. Numele a fost indicat de procurorul de caz de la Parchetul Curţii de Apel Ploieşti, Mircea Negulescu.

El venea des la biroul notarial al surorii mele, Andreea Cosma. Vizitele procurorului au fost nenumărate pe parcursul a patru ani. Procurorul Mircea Negulescu a oferit mai multe aspecte din acest dosar şi, totodată, a divulgat identitatea acestor martori protejaţi. Cei doi, sora mea şi Negulescu, aveau o relaţie de prietenie. El dorea mai mult, ea dorea mai puţin”, a declarat Vlad Cosma în faţa completului de judecată de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ).

Mai mult, procurorul Mircea Negulescu, audiat ca martor în dosarul în care foşti şefi de poliţie şi parchet sunt acuzaţi că i-au furnizat lui S. Ghiţă date dintr-un dosar al unor apropiaţi ai fostului preşedinte CJ Prahova, le-a spus judecătorilor că a avut „discuţii particulare pe whatsapp” cu fiica acestuia, Andreea Cosma.

Întrebat de magistraţi de ce a formulat o cerere de abţinere într-o cauză care o privea pe Andreea Cosma, deputat, fiica fostului preşedinte CJ Prahova Mircea Cosma, procurorul Mircea Negulescu a răspuns:

„Am apreciat că am intrat în nişte discuţii în afara cadrului profesional. Au fost discuţii particulare pe whatsapp. Interesul meu profesional era să aflu dacă Răzvan Alexe a ascuns banii undeva. Cererea e scrisă de mine, nu ştiu daca mi-a solicitat cineva să o depun. Dosarul mi-a fost luat ca urmare a cererii, iar procurorul următor a dat clasare. „

loading...
To Top