Life

Propaganda nu are liniște. Ce spune Ioana Ene Dogioiu despre războiul din PSD

PSD arata acum precum o masina condusa de un sofer care si-a pierdut uzul ratiunii si o izbeste de toate gardurile, de toate zidurile, de toti copacii cu perspectiva clara de a o face cu totul praf, potrivit unui editorial semnat de Ioana Ene Dogioiu în ziare.com. 

”Fara opozitie, cu un presedinte constitutional, cu un DNA sufocat de atacuri politice si decizii CCR menite sa distruga anticoruptia, PSD a reusit performanta sa faca treaba tuturor adversarilor politici, adica sa se distruga singur.

loading...

Liviu Dragnea s-a descalificat definitiv si irevocabil atunci cand, impins de disperare, a acceptat concesiile UDMR, adica revendicari pe care niciun partid, niciun om politc nu le-a acceptat vreodata, pentru ca ele lovesc o simbolistica nationala profunda si genereaza un risc de instabilitate si tensiuni de neasumat pentru un om normal la cap.

A renuntat la ele atunci cand partidul a inteles ca va fi maturat de tsunami-ul creat, dar a fost prea tarziu. Deja raul fusese facut. Simplul fapt ca ai fost dispus la asa ceva este suficient pentru a te anula ca om politic si ca lider, atat in fata electoratului, cat si in fata propriului partid care nu are cum sa treaca peste o asemenea eroare de calcul. De ce? Pentru sine, totul doar pentru sine”, a scris Dogioiu, ”mare simpatizantă PSD”.

loading...
To Top