News

Protest împotriva lui Klaus Iohannis: Nu îți respecți nici alegătorii nici promisiunile făcute în campania electorală!

Românii nemulțumiți de activitatea președintelui României, Klaus Iohannis, vor protesta sâmbătă, 20 februarie,  în Piața Universității din București.

“Rușine, Klaus Iohannis! Nu îți respecți nici alegătorii nici promisiunile făcute în campania electorală! Mulți dintre noi ne-am pus încrederea în tine, făcând sute de kilometri, stând o grămadă de ore la cozi, doar pentru a ne trezi încă o dată MINȚIȚI! PĂCĂLIȚI!  FURAȚI! Pe 7 noiembrie 2014, Candidatul ACL la alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis, a declarat la că unirea României cu Moldova e un lucru pe care numai Bucureștiul poate să-l ofere și numai Chișinăul poate să-l accepte. „Dacă cetățenii Republici Moldova își doresc unirea cu România, atunci nimeni nu-i poate opri”, a declarat Klaus Iohannis. Iată că pe 17 februarie 2016, Klaus Iohannis spune că unirea se va produce numai prin Uniunea Europeană și că nu este o chestiune serioasă”, se arată în mesajul evenimentului de pe Facebook.kiwi-smecher

loading...

Până la această oră, peste 2.000 de persoane s-au arătat interesate să participe, iar aproape 500 au confirmat prezența la protestul de la ora 18.00.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top