"Protestul Clotilde" de la Universitate a fâsâit. Doar pe Facebook a fost "Revoluție"
News

“Protestul Clotilde” de la Universitate a fâsâit. Doar pe Facebook a fost “Revoluție”

Revoluția de pe Facebook care se anunța a fâsâit când oamenii au fost nevoiți să părăsească rețeaua de socializare și să iasă în stradă. Doar câteva sute de persoane au participat ieri, 11 iunie, la protestul de la Universitate organizat de comunitatea „Corupţia ucide”, apărută după incendiul din Colectiv. Concret, cei ieșiți în stradă nu au fost mulțumiți că Clotide Armand nu a ieșit primarul Sectorului 1, iar cererea USB pentru renumărarea voturilor în 18 secţii a fost respinsă de Biroul Electoral.

Candidatul USB pentru Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand, și-a făcut apariția în piață și a stat de vorbă cu oameniI și a explicat că a cerut un lucru elementar, renumărarea voturilor și că ea și partidul pe care îl reprezintă își doresc reprezentativitate. clotilde1

loading...

“Procesul, din câte am înțeles eu, s-a încheiat, din punct de vedere al Biroului Electoral. Noi ne-am dus la judecătorie, pentru a spune că atunci când copiii noștri învață matematică, li se spune să învețele de două ori și sunt destule motive să cerem verificare. Noi considerăm că și o simplă cerere de la un cetățean este suficientă, dar pare că nu este. Noi vrem reprezentativitate. Ce s-a încercat în trecut, de alți cetățeni, a arătat că situația mea este exact ce trebuie pentru acest lucru. Nu se va aplica retroactiv, de acord, dar este o fereastră de oportunitate. Trebuia un candidat plasat pe locul 2. În spiritul lucrurilor de acum, am sesizat această oportunitate”, a spus Clotide Armand.

Ea spune că Biroul Electoral este format politic, și că are această posibilitate, legală, să refuze. ”O să vedem ce va spune judecătorul, dar vă dați seama că procesul s-a încheiat. Dar ce încercăm noi acum este să lucrăm pentru viitor, ca să nu se mai întâmple pe viitor”, a mai adăugat aceasta. Protestul vine la o zi după ce Nicușor Dan a vorbit la Antena 3 despre acuzele care fac referire la faptul că ar lua bani de la magnatul Soros. clotilde-armand-nicusor-dan-620x400”E un mecanism pe care oamenii trebuie să îl înțeleagă. Există o Fundație Soros care contribuie la o altă fundație, CEE Trust, unde contribuie și Fundația Ford, Fundația Marshall și multe alte fundații americane foarte prestigioase. Această fundație vine cu niște bani în România la o altă fundație, FDSC (Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile – n.r.), iar aici asociații cum e a noastră participă la concursuri de proiecte. Nu sunt bani pe care Soros îi dă în mână cuiva. Sunt oameni care fac proiecte, cum a fost în cazul nostru să învățăm ONG-urile să facă o activitate în urbanism, construcții, partajarea spațiului verde și al patrimoniului, și un board care nu are nici o legătură cu Soros și care atribuie bani asociațiilor în mod contractual”, a spus la Antena 3, Nicușor Dan.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });