News

Prună jignește în ultimul hal votantul PSD: În genere un mediocru, turmentat, cu copii mulți

Raluca Prună, fost ministru al Justiției în guvernul tehnocrat, a lansat un atac extrem de dur la adresa votantului tipic PSD, căruia îi face și o caracterizare:

”un votant fie interesat de pensia lui speciala si de pensionare la 40 de ani, in genere un mediocru, fie un dezavantajat social care e tinut in lanturile asistentei sociale de 27 ani, cel mai adesea turmentat inca de dimineata, cu copii multi pe care ii arunca in lume ca sa isi sporeasca venitul din alocatii si creditul pe caiet la crasma, cu copii pe care ii abuzeaza de multe ori, cu care se poarta violent si pe care ii retrage de la scoala pentru ca sunt o mana de lucru gratuita”.

”Trebuie să stopăm creşterea pensiilor speciale; sistemul nu mai ține, crapă. Indemnizatiile pentru cresterea copilului vor fi plafonate la maximum 1.800 de euro pe luna. Se va decide o plafonare a indemnizatiei pentru cresterea copilului. Vreun semnal din partea opozitiei?

loading...

Mai grav chiar, vreo voce tehnocrata, vreun acolit de-al lui Soros, vreun dusman al natiunii? Nuuu, e numai noua lamentatie guvernamentala exprimata de Olguta si Calin. Serios??? V-au trebuit 7 luni in a tz-spea guvernare ca sa descoperiti apa calda?”, susține Raluca Prună, într-o postare pe Facebook.

Aceasta amintește că parlamentarii au mărit pensiile speciale și au inventat unele noi, au tăiat taxe nenumărate și au făcut promisiuni fără limită. Din aceste motive, dar și din cauza modului haotic în care guvernează acum PSD, România a ajuns în situația în care e azi, dar, în loc ca PSDsă-și pună cenușă în cap, aruncă vina pe alții:

”Anul trecut in Parlament era concurs de marit pensii speciale existente, de inventat altele noi, de ridicat la cer indemnizatia pentru cresterea copilului despre care deputati PSD spuneau ca nu exista limita (caci, nu-i asa, e vorba de copiii patriei!), de redus peste 100 de taxe impotriva oricarui calcul aritmetic care dadea cu un mare minus la tot (sau cu plus, depinde cum vezi – important e ca ne creste deficitul si asta in ritm alarmant).

Nu mai spun de rapiditatea cu care PSD se dezice de propria Biblie cunoscuta cu numele de scena program de guvernare. O cacofonie generala – ce ni se vinde ca fiind bun azi, ni se spune ca e prost sau nerealizabil in chiar seara zilei. Si da, pentru toate acestea si multe altele inca neinventariate sunt de vina tehnocratii, corporatistii, cei fara ochelari de cal si Soros care ne plateste pe toti”.

loading...
To Top