Celebritati

Prună prinsă din nou cu minciuna. Ponta: Nu păţeşte nimic

Raluca Prună, ministrul Justiţiei, a fost prinsă din nou cu minciuna. Ea a a scris pe Facebook, în 21 septembrie, că în România există 60 de magistraţi care au pensii mai mari de 100.000 de lei dar Casa de Pensii o contrazice. Oficialii ai instituţiei au declarat ca cea mai mare pensie a unui fost magistrat de la noi se ridica la aproape 41.000 de lei.

Cu toate acestea, Prună nu are probleme cu premierul sau preşedintele României care par să fie de acord cu minciunile ministrului Justiţiei. Fostul premier Victor Ponta atrage atenţia asupra situaţiei anormale.

loading...

”Normal ca Pruna minte / ca si Ministrul Energiei Grigorescu/ ca si Ministrul Educatiei Dumitru / ca si Ministrul Sanatatii Voiculescu/ ca si altii din „Guvernul Meu”

Asa si? Le-a cerut Iohannis demisia- NU? I-a remaniat Ciolos „cel curat si integru- NU? Oare cati romani vor mai fi spalati pe creier de Propaganda pentru 11 Decembrie ?”, susține Victor Ponta.

Reamintim că Raluca Pruna a mintit Curtea Europeana a Drepturilor Omului in problema penitenciarelor. A recunoscut-o chiar ea, si nu oriunde, ci in fata membrilor Consiliului Superior al Magistraturii. Autodenuntul a fost facut la ultima sedinta de Plen a CSM, joi 6 octombrie 2016, unde Raluca Pruna a participat la dezbaterile pe tema Memorandumului pentru justitie – document redactat de asociatiile profesionale ale magistratilor la inceputul lunii trecute si adoptat de mai bine de jumatate dintre instante si de alte cateva zeci de parchete.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top