Pusă la punct pe Antena 3, Hildegard Brandl se răzbună în Ziare.com
News

Pusă la punct pe Antena 3, Hildegard Brandl se răzbună în Ziare.com

După ce a fost taxată dur la Antena 3 pentru declarațiile făcute, penelista Hildegard Brandl se răzbună pe guvernare cu un articol pe ziare.com. Ea scrie că dezastrul reprezentat de guvernarea PSD va afecta pe termen mediu si lung potentialul de crestere economica sustenabila a Romaniei. Nimic mai fantezist dar asta nu este nimic pe lângă ce urmează.

loading...

”Oricat ne-am ascunde in spatele declaratiilor sforaitoare ale guvernantilor, protejati in mare parte de o presa servila, realitatea este ca ne indreptam intr-o directie gresita ce ne-ar putea duce chiar in ochiul uraganului. Dezastrul reprezentat de guvernarea PSD va afecta pe termen mediu si lung potentialul de crestere economica sustenabila a Romaniei.

Cifrele arata ca avem crestere economica, bazata insa in mare parte pe consum si pe imprumuturi. Altfel spus, continuam sa imprumutam miliarde de dolari in fiecare an pentru a avea bani cu care sa cumparam produsele pe care le importam de pe alte piete.

Asta mai poate continua o perioada scurta de timp, caci nota va veni mult mai repede decat ne vom astepta. Iar in final, cei care vor suferi cu adevarat vor fi oamenii simpli, nu cei care astazi isi apara capitalul electoral guvernand tara dupa modelul Caritas.

Aproape toate masurile fiscale ale celor doua guverne PSD-ALDE au ca efect descurajarea muncii, a dezvoltarii si a investitiilor.

Un exemplu edificator este intentia socialistilor de a-i jecmani pe romanii care astazi lucreaza part-time si de a le cere sa plateasca contributii sociale ca si cum ar munci 8 ore.

Decizia este una halucinanta, in conditiile in care, dupa cum stie orice persoana (mai putin socialistii), salariul reprezinta un procent din ceea ce angajatul produce. In mod natural, zeci de mii de locuri de munca vor disparea fie pentru ca angajatii nu vor putea sa munceasca 8 ore, fie pentru ca angajatorii nu vor putea plati contributii sociale de 3-4 ori mai mari, caci asta ar insemna ca un angajat va fi mai scump decat produce”, scrie veninos Brandl în ziare.com.

Recent, în timp ce procuroarea Mihaela Iorga Moraru vorbea, într-o intervenție telefonică despre cazul său și situația din DNA, invitată în platoul emisiunii, politiciana Hilde Brandl făcea observații, bruind întrebările lui Mihai Gâdea.

Mihai Gâdea a atenționat-o și i-a spus: ”Puteți să tăceți un pic, doamna Brandl? Doamna Brandl v-am rugat foarte mult… ”. Politiciana PNL l-a întrerupt și i-a spus:

loading...

”Un pic mai mult comportament, dle Gâdea! Nu v-am întrerupt decât în măsură de a-i înțelege ce vrea să pronunțe doamna procuror legat de minciuni nereale transmite din interior, na, o minciună nu poate fi transmisă pe un document”.

Procuroarea Moraru a afirmat că-i poate răspunde lui Hilde Brandl, care i-a adresat ulterior următoarea întrebare: ”Dvs. ați zis că au fost dovezi care au putut fi aflate doar din interiorul DNA, dovezi despre care ați zis că sunt minciuni, adică ce fel de dovezi poți să afli dacă sunt minciuni?”.

”Am spus că au fost informații care au plecat din interiorul DNA, incomplete și care nu-l pun pe cel care le primește decât în situația de a scris un articol nereal”, a explicat procuroarea Moraru.

Mai mult, atunci Hilde Brandl a venit cu ”o BOMBĂ” în direct în emisiunea lui Mihai Gâdea: fostul șef ANAF Bogdan Stan a fost numit vicepreședinte în instituție. ”Extraordinar!” a spus Mihai Gâdea. ”E o știre absolut excepțională” a continuat Mugur Ciuvică.

”Ce e bombă la asta?” a întrebat Mihai Gâdea. Hilde Brandl a continuat:

”Eu cred că trebuie să puneți întrebare. Dvs. cum comentați?”. ”Eu nu comentez” a răspuns Mihai Gâdea. Hilde Brandl i-a spus apoi ironic lui Mugur Ciuvică:

”Domnule Ciuvică, în general, sunteți adept al comentariilor, nici nu vă recunosc, deja îmi lipsește”.

În momentul intervenției lui Mircea Badea, realizatorul ”În gura presei” a subliniat: ”Urmăresc cu atenție și îngrijorare emisiunea `Sinteza Zilei`. Orice emisiune în care este invitată doamna Brandl este un regal. Am această idee ca postul Antena 3 să-i facă o ofertă să fie invitată permanentă, pentru că este foarte tare, sunt cel mai mare fan, probabil la concurență cu dl Ciuvică”.

Mugur Ciuvică a continuat: ”Sigur că a fost foarte interesant ce a spus doamna procuror, dar a cam monopolizat și doamna Brandl nu a avut ocazia să se desfășoare”.

”Întrebările pe care i le-a pus doamna Brandl doamnei procuror sunt foarte interesante și au adus multă lumină în speță. Mărturisesc că nu m-aș fi gândit să pun întrebările alea și de asta recunosc valoarea când o văd”. ”Eu mi-aș fi dorit să avem o emisiune în care vorbim mai mult despre fapte pentru români, nu despre acuzații, dar na. E adevărat, trebuie să-i recunosc dlui Badea că e prea mare onoarea pentru mine că mă apreciază într-un asemenea fel. Cred că este too much” a continuat Hilde Brandl.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });