Putin are grijă de sportivii Rusiei. Le face propria Olimpiadă
Externe

Putin are grijă de sportivii Rusiei. Le face propria Olimpiadă

Delegaţia Rusiei pentru Jocurile Olimpice a fost decimată din cauza presupuselor cazuri de dopaj. Până acum, 105 sportivi au fost suspendaţi din cauză că s-a spus că au apelat la substanţe interzise. Cea mai afectată este echipa de atletism, unde 67 din 68 de sportivi au fost depistaţi pozitiv, anunță Prosport.

Potrivit lui Putin, Jocurile de la Rio vor fi mai puțin „spectaculoase”, iar victoriile altor sportivi vor avea mai puțină strălucire în absența unora dintre rivalii lor ruși, excluși de federațiile internaționale.putin

loading...

Drept urmare, pentru ridicarea moralului, președintele Rusiei, Vladimir Putin, a cerut organizarea la Moscova a unui concurs în care să participe toți sportivi excluși de la Jocurile Olimpice de la Rio pentru suspiciuni de dopaj. Putin a declarat că Rusia este o victimă a unei „campanii deliberate” din ambiții politice.

”Asta ar trebui să arate că, indiferent de câtă presiune pun pe noi, suntem gata să ne luptăm şi să alergăm mai departe. Nu ne-au despărţit. Ne-au descalificat în mod primitiv, dar vom continua să concurăm”, a declarat Pavel Ivashko, atlet la 400 de metri.

”Nicio competiţie nu poate înlocui Jocurilor Olimpice, dar astăzi am găsit un înlocuitor pentru ceea ce nu s-a luat ieri”, a declarat Dmitry Shlyakhtin, preşedintele Federaţiei de Atletism din Rusia. La un moment dat, s-a cerut inclusiv excluderea totală a Rusiei de la Jocurile Olimpice, pe motiv că programul naţional de dopaj a fost susţinut financiar de stat.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });