Putin: este nevoie de un dialog global privind viitorul lumii
Externe

Putin: este nevoie de un dialog global privind viitorul lumii

Preşedintele Rusiei Vladimir Putin a declarat că rolul Rusiei în lume constă în soluționarea problemelor, dar nu în inventarea pericolelor efemere. Totodată, el a subliniat că unii factori importanți din Occident vehiculează zvonuri despre unele pericole mitice, inclusiv despre „pericolul rusesc”.

Asta se face, în opinia lui Putin, în scopul obținerii unor avantaje, informează Sputniknews.ro. Problema terorismului internațional a ocupat un loc aparte în discursul lui Putin.

loading...

El a subliniat că aceasta este o mare provocare pentru toată omenirea și că la ora actuală orice obiect poate fi transformat în armă de distrugere în masă, iar omul nu mai poate fi sigur că următoarea explozie nu se va produce pe o stradă din preajmă sau chiar pe strada sa. În opinia lui, la ora actuală nu există un front comun în lupta contra terorismului.

Rusia, a mai declarat Putin, nu tinde spre dominație globală, ci caută mecanisme de depășire a crizelor prin cooperare. În acest context el a amintit că unele țări din Occident preferă sancțiunile, încălcând astfel regulile Organizației Mondiale a Comerțului, în scopul exercitări unor presiuni politice, în loc să dezvolte cooperarea. Rusia, a mai subliniat președintele rus, nu intenționează să atace pe nimeni.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });