News

Quintus: Dumnezeu e liberal. Vom câștiga alegerile

Președintele de onoare al liberalilor, Mircea Ionescu Quintus, a spus la ședința Consiliului Național de Coordonare (CNC) al formațiunii că PNL este foarte puternic și va câștiga alegerile cu ajutorul lui Dumnezeu care este liberal.

În debutul discursului său, Quintus a spus că îi vine greu să se adreseze Alinei Gorghiu cu expresia „doamna președintă”, având în vedere că o cunoaște pe aceasta în politică de pe vremea când era domnișoară.

loading...

„M-am născut în acest partid. Îi cunosc foarte bine soarta, de aproape 100 de ani. (…) Când vorbesc despre partidul Brătienilor trebuie să mă ridic în picioare. Noi, și dumneavoastră, suntem partidul Brătienilor.(…) Cunoscând această istorie a partidului, după simțirile și cunoștiințele mele PNL nu a fost niciodată așa de puternic ca astăzi. (…) Forța PNL stă (…) în baza partidului.

Și baza partidului sunt organizațiile noastre județene, foarte puternice, și toți aleșii locali, puternici și credincioși partidului. (…) Mă opresc aici, cu ruga lui Dumnezeu să mă țină în putere, să contribui și eu la campania electorală și sunt convins că partidul nostru nu poate să nu câștige alegerile.

Așa să ne ajute bunul Dumnezeu, care, după părerea mea, e și creștin, e și liberal”, a declarat Mircea Ionescu Quintus în cuvântul său adresat celor peste 700 de liberali prezenți la reuniunea CNC.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top