Life

Radu Banciu intervine în războiul Dragnea – Ponta: Bă, eu îl termin pe ăsta

Radu Banciu a vorbit în ediția de duminică a emisiunii Lumea lui Banciu despre conflictul dintre liderul social-democrat Liviu Dragnea și fostul premier Victor Ponta, în contextul în care acesta din urmă l-a numit pe șeful formațiunii politice „vătaf județean”.

„Liderii Partidului Social Democrat s-au întâlnit așa ca să mai stea la o poveste înainte de vacanță; vacanța oamenilor politici este întotdeauna eternă”, a spus Banciu.

loading...

„Nu a fost o întâlnire numai formală, așa cum ar fi dorit PSD-ul, întrucât termenul de vătaf județean l-a indignat atât de tare pe Liviu Dragnea și el le-ar fi repetat celor din conducerea Partidului Social Democrat că pericolul din acest partid vine de la Victor Ponta”, a continuat realizatorul TV.

„Ce muscă l-o fi înțepat pe Victor Ponta ca să își pună în cap partidul? Să vii să spui asta despre șeful partidului, într-un moment în care tu trebuie să îți ții gura … Câtă minte trebuie să îți lipsească ca să vii și să spui o asemenea tâmpenie? Dacă Dragnea s-a dus acasă și, în timp ce se spăla pe dinți sau pe picioare, și-a zis «Bă, eu îl termin pe ăsta!», ce va face Victor Ponta? Se va duce la ALDE, la partide din astea tampon”, a adăugat Radu Banciu.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top