News

Radu Banciu trimite o SĂGEATĂ ASCUȚITĂ spre Rareș Bogdan: Cu cât vă plătește?

Radu Banciu a comentat în ediția de marți a emisiunii Lumea lui Banciureclamația făcută împotriva sa la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) ca urmare a afirmațiilor făcute despre maghiari în contextul scandalului de la Kaufland Odorheiul Secuiesc.

În acest context, Radu Banciu s-a întrebat de ce la CNCD nu este chemat niciodată și Rareș Bogdan deși este foarte cunoscut faptul că a avut la rândul său de-a lungul timpului afirmații extrem de dure la adresa minorității maghiare.

loading...

„Vreau să vă mai pun o întrebare domn Csaba, dar pe câtă lume mai chemați acolo? Eu sunt singurul cetățean din România care se duce la CNCD? Eu n-am mai văzut pe nimeni, De exemplu, pe domnul Rareș Bogdan de la Realitatea îl chemați sau nu aveți voie?

Întreb așa, nu știu, că el se dă mare patriot. Eu nu sunt patriot, eu sunt jurnalist. Domnul Rareș Bogdan este patriot. Pe el îl chemați când vă calcă în picioare toată națiunea? Că și el e clujean și vă înjură pe dumneavoastră. Nu știu din ce motive că eu nu am legănătură cu el, nu îl cunosc, nu vorbesc cu el, nu e amicul meu.

Dar am înțeles că vă calcă în picioare pe la Realitatea TV. Pe el nu îl chemați? Cu cât vă plătește? Pe el cu cât îl amendați? Sau nu l-ați chemat niciodată că nu se poate? Dacă nu l-ați chemat niciodată va trebui să dați judecată și pentru asta. Vreau să știu de ce mă chemați doar pe mine la consiliul respectiv”, a afirmat Radu Banciu.

loading...
To Top