News

Radu Tudor, despre Augustin Lazăr: Se face de râs. Nu știu câte zile i-au mai…

Procurorul general, Augustin Lazăr, se face de râs și nu știu câte zile i-au mai rămas în funcția deținută. Este opinia realizatorului Antena 3, Radu Tudor care a analizat relația procurorilor cu ministrul Justiției, Tudorel Toader.

Sub ochii noștri s-a desfășurat un spectacol pe care puțin l-am comentat pe prima oră, spectacolul prin care procurorii însuflețiți de conducerea, de înalta conducere a Ministerului Public, a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție s-au strâns să protesteze împotriva lui Tudorel Toader, împotriva ministrului justiției, împotriva propunerilor pe care acesta le face, de modificare a legilor Justiției.

loading...

Vă faceți singuri o impresie urmărind ceea ce a transmis procurorul general. Mie mi se pare că acest personaj se face de râs pe zi ce trece. Nu știu câte zile i-au mai rămas în funcția de procuror general și dacă i-au mai rămas resurse de a se face de râs.

Cert este că ce am văzut astăzi e un spectacol absolut respingător și cu siguranță România reprezintă singura democrație din lume în care procurorii care sunt sub autoritatea ministrului justiției, potrivit Constituției, ies în public și își fac praf șeful”, spune Radu Tudor.

loading...
To Top