Răniții din Colectiv sar în apărarea Antenei 3
News

Răniții din Colectiv sar în apărarea Antenei 3

Mai mulți răniți în tragicul accident de la Colectiv și-au anunțat sprijinul moral pentru echipa Antena 3 care se confruntă cu evacuarea pusă în față de ANAF. Printre aceștia este și Cătălin Scânteie, chitarist al trupei Hatemode. Acesta a publicat o postare pe Facebook în care scrie că Fundatia „aia” care are legatura cu Antenele a ajutat din prima clipă răniții tragicului accident, dar asta nu prea se mai vede acum.

loading...

“Gata! S-au terminat toate problemele tarii, s-a rezolvat tot ce era de rezolvat, s-au gasit solutii nenumarate la grijile cotidiene, iar acum s-au pus pe evacuat televiziuni. In rest totul e ok. Nu-i asa? Apa calda curge, insa nu o folosim, leul aproape ca bate euro, romanul nu mai moare de grija altuia, tot e minunat. Putini stiu ca „Fundatia Mereu Aproape” a ajutat neconditionat de la bun inceput si inca ajuta supravietuitorii din Colectiv, dar chestiile astea nu se vad. Da, Fundatia „aia” care are legatura cu Antenele. Cu riscul de a-mi crea antipatii si a pierde prieteni din lista, sper sa se gaseasca o solutie cat mai ok pentru toata lumea”, a scris Cătălin Scânteie. Și artistul Florin Chilian a reacționat la evacuarea Antenei 3 de către ANAF. omul-zilei-florin-chilian-muzician-18441891Muzicianul susține că numai un nebun se poate bucura de disparitia cuiva care are o opinie diferita de a lui. Potrivit lui Chilian,  o televiziune se inchide cel mai eficient din telecomanda. „Pentru mine #‎INTACT nu inseamna numai o politica editoriala pe care o pot detesta ci mai ales Fundatia Mereu Aproape unde alaturi de Alessandra Stoicescu am reusit sa alin uneori durerea celor care aveau nevoie„, a scris Chilian.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });