News

Rareș Bogdan, atacat dur: Nu iți vine să-l scuipi pe ăla care se uita la tine în oglindă?

Jurnalistul Valentin Boeru lansează un atac dur la adresa realizatorului emisiunii Jocuri de putere, Rareș Bogdan. Acesta scrie în National că Bogdan este doar un ipocrit care le vinde iluzii telespectatorilor și face pe naționalistul plângând soarta românilor în timp ce el umblă doar cu haine scumpe.

”Ca tot a venit vorba, Bogdane, daca pantofii tai sunt sub 1.500 de euro, cravata sub 300 si ceasul sub 60.000, e mai bine sa nu te vada lumea. Mie imi este limpede ca nu esti in trend daca apari cu saracii sub baremul asta minim de patriot national. (…)

Te intreb, asa, amical, ca de la truditor de cuvinte la geambas de himere, cand te vezi dimineata, in oglinda, nu iti vine sa-l scuipi pe ala care se uita la tine? E misto, neica, sa arati ca scos din tipla, boboru’ tre’ sa aiba ce vedea, dar ala din oglinda umple seara ecranul cu tupeul lui de burjui smecher.

loading...

Boboru’ vrea sa se lege de o imagine, nu poate fara. Trebuie sa se raporteze la ceva, ca „Jocuri de putere” si Cozmin Gusa nu ii spun nimic. Asa, macar, lumea te va cunoaste drept ala cu pantofii scumpi care plange de soarta tarii. Ala care deschide geamul fumuriu al limuzinei si-si striga la Romana dragostea pentru tara si fraieri. Ti-am descoperit contul de pe Instagram. Ala unde semnezi „rarbogdan”, de parca nu era loc pentru tot numele. Ma rog, e treaba ta daca vrei sa te dai in pas cu moda fitelor de doi bani si sa te crezi un „Bogdan rar”, ca sa zic asa, dar am rezerve ca ar da bine la imaginea ta de patriot. Sa ma ierti, dar si curvele semneaza cu „vreausex”, dar nu le crede nici dracul. Ele vor doar banii.

Mi-a placut poza in care stai picior peste picior, etalandu-ti pantofiorii scumpi. Spre binele tau, sper sa faca macar 1.500 de euro, ca sa se lipeasca de strigatul de lupta „Nu uitati sa iubiti Romania”. Romania, iti spun eu, este tara in care o familie de trei persoane face eforturi sa traiasca patru luni cu banii astia.

Mi-au placut si gleznele tale, nebunaticule, plus ce mai lasi tu sa se vada din gamba. Te epilezi chiar atat de bine sau e lucrata in photoshop? Ar fi o idee geniala, cred eu, sa incerci sa promovezi un Avram Iancu metrosexual sau un Horea care nu punea mana pe arma daca nu avea manichiura facuta boboc. (…) Uite, patriotule care esti tu patriot, deja ma obsedeaza ideea cu epilatul.

Nu o spun cu rautate, pot sa-ti inteleg gusturile, desi mi se par cam efeminate pentru un pui de dac. Dar poate ar fi bine sa apari intr-o camasa deschisa pana la piept, la emisiune, sa ti se vada iubirea de tara. Epilata sau photoshopata. Iubirea. Nu confunda cu tara”, scrie printre altele Valentin Boeru.

loading...
To Top