News

Rareș Bogdan cere ministrului Carmen Dan DECORAREA polițiștilor care l-au târât pe medic

Realizatorul Realitatea TV Rareș Bogdan îi cere ministrului Carmen Dan să îi premieze pe polițiștii care au acționat în cazul directorului maternității Giulești care a fost târât pe jos de ”oamenii legii”, pentru că a refuzat să-i însoţească la maşină.

”Unii mă vor înjura iar alții mă vor aplauda. Vă place America? E țara tuturor posibilităților dar unde dacă te oprește un polițist înalt, solid sau mic și nu oprești să-i dai tot ce îți cere îți zboară creierii. Nici mie nu îmi place când mă oprește poliția dar aș vrea ca doamna Carmen Dan să le dea acelor polițiști un grad în plus. Să îi premiați! Eu nu aveam atât de multă răbdare.

loading...

Medicul s-a comportat incalificabil iar colegii mei din presăm care au dat doar o parte din filmare au greșit pentru că privind primele imagini m-am trezit instantaneu și am spus că este un abuz dar nu a fost așa. Polițiștii au avut mai multă răbdare și mai mult bun simț decât putea să aibă oricine ”, a spus Rareș Bogdan în emisiunea Jocuri de putere.

Medicul Adrian Cristescu, filmat când a fost târât pe stradă pentru că a refuzat să se legitimeze şi să îi urmeze pe poliţişti, a fost amendat cu 500 de lei pentru refuzul de legitimare şi adresarea de injurii oamenilor legii.

„Au fost aplicate două sancţiuni contravenţionale, respectiv pentru refuzul de legitimare în conformitate cu prevederile art. 2 punctul 31 din legea 61/1991 şi pentru adresarea de expresii jignitoare conform prevederilor articolului 2 , punctul 1 din acelaşi act normativ în cuantum de 500 de lei. Conducerea Poliţiei Capitalei nu a fost informată cu privire la această situaţie şi menţionăm că au fost declanşate verificări cu privire la modul în care au intervenit poliţiştii şi cu privire la modul de raportare a evenimentelor din teren”, a declarat, luni, chestorul de poliţie Nicu Dragoş.

loading...
To Top