News

Rareş Bogdan, criticat dur. Oreste: Umblă ca un tocilar cu puța mica

Jurnalistul Rareş Bogdan, realizatorul emisiunii „Jocuri de putere” de la Realitatea TV, a fost dat exemplu negativ de liderii UDMR, Kelemen Hunor, preşedintele UDMR, şi Porcsalmi Bálint, preşedintele executiv al UDMR, care au afirmat că emisiunea lui Rareş Bogdan este una propagandistică.

Într-o conferinţă de presă susţinută miercuri la Cluj, cei doi lideri ai UDMR au explicat prezenţa rară a liderilor UDMR în studiourile televiziunilor, la talk-show-uri, în ultimii ani, în condiţiile în care a existat o perioadă în care lideri maghiari precum György Frunda sau Péter Eckstein-Kovács erau prezenţe regulate în acest gen de programe, potrivit stiripesurse.ro.

Kelemen şi Porcsalmi au afirmat că sunt invitaţi mult mai rar la televiziuni, iar acestea oferă publicului producţii făţiş propagandistice, cum ar fi emisiunea jurnalistului Rareş Bogdan, la care lideri UDMR nu doresc să participe. În plus, aceştia au explicat că există o discrepanţă între subiectele stabilite şi ceea ce se întâmplă în studio.

„Dacă domnul Hunor nu se opreşte şi continuă cu aberaţiile, cu plângerile, continuă să considere Jocuri de Putere cea mai periculoasă emisiune din România… (…) De ce? Pentru că ne permitem să vorbim de Centenar? De asta suntem oameni răi? (…) Nu mă voi opri”, a promis jurnalistul, în emisiunea Jocuri de Putere de la Realitatea TV.

loading...

„Este absolut incredibil şi vom veni, mâine seară, vă voi aduce dovezi ale plângerilor pe care le face, de trei săptămâni, Kelemen Hunor, cel care nu pare împăcat după ce ne-a atacat, şi aţi văzut că am tăcut, într-o conferinţă de presă. Au vorbit direct despre persoana mea, invitaţii mei şi despre emisiunile care sunt adevărate revolte istorice, au spus. Nu, domnule Hunor, sunt lecţii de istorie pentru dumneavoastră, care aveţi o minte de bibilică, şi care nu înţelegeţi că dacă trăiţi aici şi scrieţi foarte bine, aş vrea şi eu să vad dacă aveţi nişte traduceri, că nu ştiu maghiară, v-aş citi poeziile cu drag, chiar vi le-aş citi pe post, n-aş avea nicio problemă”, a spus, în cadrul emisiunii, Rareş Bogdan.

„Vom reveni, pentru că de abia m-am întors la muncă”, a mai spus jurnalistul.

Oreste intervine agresiv și îl jignește pe Kelemen Hunor

”Bulbucatul Ochi de Broasca umbla ca un tocilar cu puta mica cu para la dirigenție, ca vezi Doamne, e agresat în curtea scolii de golanii Rares Bogdan, Oreste,Tavi Hoandra, Bichir, Alex Cumpanasu și alți invitați ai Realitatii…În mintea lui îngustă de nomad cu pretenție de pedigree, hunul crede ca pe noi ne sperie miauneala lui la Ambasadele SUA și Frantei. Dragostea de Țară e o cetate în care mor eroii cu zâmbetul pe buze, iar samavolnicia e moneda cocosatilor…bre iobagule parvenit!”, tună Oreste în apărarea lui Rareș Bogdan.

loading...
To Top