Rareş Bogdan, despre DATORIILE Realitatea TV: Chiar nu ştiu. Sunt un biet angajat
News

Rareş Bogdan, despre DATORIILE Realitatea TV: Chiar nu ştiu. Sunt un biet angajat

Jurnalistul Rareş Bogdan de la Realitatea TV a fost luat la intrebări de internauţi pe pagina de Faceboo. Ei voiau să ştie de ce postul de televiyiune care îl găzduiește nu își plătește datoriile mari pe care le are la stat. Reacțiile vin după ce Victor Ponta a făcut mai multe declarații pe tema asta chiar la Realitatea TV în emisiunea Denisei Rifai.

loading...

”Chiar nu pricepeti ca sunt un simplu angajat aici. Vreti sa plec de aici? Nu va bucurati ca dati de mine in alta parte. Nu dispar nici cum!  Chiar nu știu. Sincer nu e treaba mea. Eu sunt un biet angajat la Realitatea. Din păcate nu sunt nici acționar și nici manager. Azi sunt aici, mâine pot fi in orice alta parte. Eu nu am nici o datorie la Stat!”, a precizat în mai multe comentarii jurnalistul Rareș Bogdan.

Fostul premier a făcut un show de zile mari luni seara. Prezent în emisiunea moderată de Denise Rifai pe Realitatea TV, Victor Ponta, a lansat un atac dur la adresa gazdelor aducând aminte de datoriile pe care le are postul de televiziune.

loading...

Totul a plecat după ce Denise Rifai a afirmat că fostul premierul a tăiat din taxele unor companii în ciuda faptului că a criticat mereu Realitatea TV pentru neplata taxelor. „Spuneți o prostie!”, a replicat Ponta, atrăgând atenția moderatorei că este fără precedent ca o societate să stea 5 ani în insolvență și să tot acumuleze datorii. „Postul nu plătește taxe nici azi. Domnul Tudose trebuie să vă ceară să le plătiți. Eu nu cunosc nicio societate în insolvență de 5 ani. Nu am venit aici să mă cert.

Nu intrați în subiectul ăsta pentru că nu avantajează. O societate trebuie să iasă din insolvență în maximum 3 ani. Din 2011 până acum sunt mai mult de 3 ani. Toată lumea trebuie să-și plătească taxele. Nu mai spuneți o prostie că am tăiat taxe la alte societăți”, a afirmat Victor Ponta. Denise Rifai a încercat să dreagă busuiocul dar mai mult s-a afundat. ”Este de datoria noastră ca jurnaliști care vă respectăm…noi am luat-o personal (n.r. când vorbeați de plata taxelor) și ne gândeam dar oare ce are cu noi. Că doar aducem plus valoare societății românești”, i s-a adresat Rifai lui Ponta care a replicat sec:

”O puteți lua personal și acum! Datoriile tot nu le-a plătit nimeni. Dar e treaba societății și a Guvernului. Eu nu am reușit să vă fac să vă plătiți taxele”.

 

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });