News

Rareș Bogdan – HotNews – Ziare.com – Digi 24 / Cine ”a văzut” cei mai mulți protestatari?

Mai multe manifestaţii au avut loc duminică seară în Capitală şi mai multe oraşe din ţară , iniţiatorii precizând că protestele vizează ultimele decizii ale Executivului, privind „politizarea justiţiei”, „Pilonul II de pensii” şi „supraacciza la carburanţi”, potrivit Digi 24.

Presa de ”specialitate” a relatat pe larg evenimentul. Protestul a fost unul slab dar fiecare a aruncat cifrele încercând parcă să-l umfle cu pompa. Să vedem fiecare în parte cum a relatat.

Digi 24 – ”Protestul desfăşurat duminică în Piaţa Victoriei s-a încheiat. Peste 1000 de persoane au scandat împotriva Guvernului şi a PSD, manifestaţii similare având loc în Iaşi, Cluj şi Braşov La ora 21.00, protestatarii din Capitală au cântat imnul naţional şi, aşa cum ceruseră organizatorii, au aprins LED-urile telefoanelor mobile.”

loading...

Ziare.com – ”Protestul din Bucuresti s-a numit Justitie independenta, nu stat subordonat, avut loc in Piata Victoriei si a adunat peste 2.000 de persoane. „Nu vrem sa fim o natie de hoti!”, Romania, trezeste-te!”, „Nu cedam, rezistam”, „Noaptea, hoti/Ziua mafioti/PSD, ciuma rosie”, au fost printre cele mai scandate mesaje.”

HotNews – ”Peste 3.000 de oameni au protestat, duminica seara, in Piata Victoriei, impotriva proiectului de modificare a legilor justitiei, prezentat miercuri de Tudorel Toader. Manifestantii au scandat „PSD, ciuma rosie!”, „Cuib de hoti si de mafioti!”, „Dragnea, nu uita, Romania nu e a ta!”, „Nu dati inapoi, venim peste voi!” si „Tudorel, nu uita, asteptam demsia!”

Rareș Bogdan este campionul absolut. Chiar dacă nici măcar nu era în România acesta a runcat o cifră în grabă.

”4.000 de persoane sunt la aceasta ora in Piata Victoriei! Circulatia rutiera a fost blocata. Se striga „PSD, ciuma rosie!”, „Un guvern de hoti si de mafioti!”, „Dragnea, nu uita, Romania nu e a ta!”, „Nu dati inapoi, venim peste voi!”, „Cuib de hoti si de mafioti!”. La proteste participa si Gabriel Liiceanu. Proteste sunt anuntate in aceasta seara si la Cluj, Brasov, Constanta, Iasi, Craiova, Fagaras, Bacau si Galati, dar si in diaspora, la Milano, Munchen si Zurich”, a scris acesta pe Facebook. Ne-am lămurit?

loading...
To Top