IREAL. Rareș Bogdan, declarație de susținere și dragoste pentru Koveși și Iohannis. Totul ÎN DIRECT
News

IREAL. Rareș Bogdan, declarație de susținere și dragoste pentru Koveși și Iohannis. Totul ÎN DIRECT

Declarație de dragoste și susținere în direct la Realitatea TV. Rareș Bogdan a susținut în cadrul emisiunii pe care o moderează că îl iubește enorm pe președintele Klaus Iohannis. Iar dacă nu ați lăcrimat o puteți face când acesta și-a mărturisit susținerea pentru doamna Laura Codruța Koveși, șefa DNA și marea luptătoare împotriva corupților. Toate acestea vin în contextul dezvăluirilor făcute de colonelul SRI, Daniel Dragomir care nu pare că este prea bine văzut la Realitatea TV.

loading...

Asistăm la un măcel de proporții, asistăm la o propagandă absolut mizerabilă. Dar și la unele întrebări foarte pertinente. Vrea cineva ca SRI să se retragă complet speriat în cazarmă, după cum a făcut, pentru c-au reușit, penalii au reușit ceva. Îmi pare rău doamna Kovesi, dar au reușit. Eu personal am crezut că sunteți mai puternică.

Întreaga parte din România este alături de dumneavoastră, eu, care poate aș avea motive să fiu mai critic ca alții, cu toți invitații mei seară de seară, suntem dintre cei care vă susțin. Dar dumneavoastră, v-ați speriat doamnă. Dacă noi ăștia, jurnaliștii care n-avem în spate nici imunitate judecătorească, n-avem nimic în spate, ne-am fi speriat așa cum v-ați speriat dumneavoastră și oamenii dumneavoastră de Dragnea, de trei televiziuni care aruncă rahatul în ventilator, de doi ofițeri răspopiți, dați afară din SRI, astăzi poate DNA nu mai exista, și la Cotroceni era sigur Victor Ponta.

loading...

Dar colegii mei, eu, neavând nimic în spate, neavând nicio imunitate decât dragostea de țară, România dreaptă, noi am rezistat și rezistăm la orice amenințare.

Oamenii dumneavoastră doamnă s-au speriat. Oamenii dumneavoastră, domnule Helvig s-au speriat. Au reușit să vă bage frica în oase. Ceea ce părea de nepătruns, instituții puternice. Sunt cazuri, și o să vă prezint din Statele Unite, din Italia, în care ofensiva penalilor a fost mai puternică decât e acum în România. Oamenii au stat drepți, în picioare, cu orice risc și au continuat ofensiva.

Țara este furată bucată cu bucată, de la primării la consilii județene, la instituții. Iar dumneavoastră v-ați speriat cu toții, v-ați retras și îi lăsați să dea iama. O să vă ia bucată cu bucată, rând pe rând pe toți, continuând cu președintele care e cumva în altă lume, nu e preocupat de mizeria cotidiană, dânsul e pe altă planetă. Eu îl iubesc enorm dar pare complet rupt de realitatea din România și refuză să intervină decisiv înainte de a fi prea târziu.

Pentru că aici nu vorbim de Kovesi, Coldea, Helvig, Dragnea, Mandea ăsta, ăsta nu are rost să-i spun nici numele. Nu vorbim de personajele astea. Vorbim de România, noi astăzi vorbim de România. Dacă v-ați speriat cătrei televiziuni vă scuipă…”, spune Rareș Bogdan în emisiunea Jocuri de putere din 19 septembrie 2017.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });