Life

Rareș Bogdan, luat ”la mișto” pentru cum arată: Pantalonași roz, sprâncenuțe pensate. E hom…

Jurnalistul Rareș Bogdan de la Realitatea TV a fost luat ”la mișto” de internauți în cel mai crunt mod. Motivul: costumele mai puțin obișnuite pe care le-a purtat realizatorul de televiziune.

Astfel, Rareș Bogdan a devenit ținta ironiilor unora care nu au apreciat deloc schimbarea de look. Unul dintre ei chiar spunând că nu a știut că Rareș Bogdan este homosexual. Redăm comentariu așa cum a fost scris.

” Nu știam că Rareș Bogdan e homosexual, am crezut că pantalonașii roz sunt doar un mic derapaj, sprâncenuțe pensate, are și batistă în buzunarul de la spate???!!!”, s-a amuzat unul dintre internauți.

Ofensat de cuvinte aspre ale ”postacului”, Rareș Bogdan a intervenit tăios.

” Tu Stelian ești ușor bolnav la cap? Astea sunt sprâncenele mele. Nu m-am pensat niciodată. Cât despre restul comentariilor absurde…. ce naiba sa mai zic? Sănătate la cap”, a replicat jurnalistul. Și discutia a continuat.

loading...

Mai mult, unii s-au găsit să-l apere pe Rareș Bogdan spunând că nu este o problemă dacă se pensează.

” Rares Bogdan sprancenele pensate nu au legatura cu homoxesuali si chiar se poarta acum in randul barbatilor iar tinuta este ok si lejera”.

Alții i-au reproșat că postează mult prea mult pe rețeaua de socializare.

”Ești penibil. Ne-ai intoxicat cu atâtea postări”. Și aici, Rareș Bogdan a ținut să taxeze ”obraznicia” care a aavut loc chiar în casa lui.

”Adica? Nu iti place te rog sa parasesti pagina. Nu te-am obligat eu sa imi vizitezi si sa iei loc in casa mea virtuala. Mi se pare un tupeu urias sa imi faci reprosuri pe o tema din care poti iesi rapid, iesind afara dintre prietenii mei virtuali”, a scris revoltat Bogdan.

loading...
To Top