News

Rareș Bogdan nu-și ascunde antipatia față de PSD – ALDE. Declarația care lămurește TOTUL

Jurnalistul Rareș Bogdan este total împotriva Coaliției de guvernare. El spune că nu a mai văzut în viațalui o guvernare mai incoerentă decât guvernarea PSD-ALDE.

Opoziția, mai ales PNL-ul, vorbește din ce în ce mai apăsat despre o moțiune de cenzură la scurt timp după 1 septembrie, iar Rareș Bogdan nu doar că se declară fanul acestei idei dar o și încurajează.

Cu siguranță mi s-ar părea oportună dacă ar avea și sorți de izbândă. PNL-ul trebuie să demonstreze că face opoziție. O moțiune care nu ar fi fără sorți de izbândă înseamnă demonstrația în fața opiniei publice și a presei că ei totuși fac opoziție. Guvernul, cu coaliția PNL, ar putea avea săptămânal moțiuni de cenzură dacă ar permite legislația și regulamentele Camerei și Senatului.

loading...

Pentru că nu am văzut în viața mea o guvernare mai incoerentă decât guvernarea PSD-ALDE de la începutul anului până acum. Nu cred că cineva și-a putut închipui că poate să-și bată cineva joc în halul ăsta de zestrea electorală pe care a obținut-o la alegeri. Nu poți să introduci azi, să vii cu o propunere de creștere a accizelor la carburanți apoi să retragi, nu poți să vii azi să pui impozit pe gospodărie, mâine să retragi, impozit pe cifră de afaceri, mâine să retragi”, spune Bogdan pentru psnews.ro.

Privind relația guvernării cu mediul de afaceri, jurnalistul de la Realitatea TV a subliniat starea în care măsurile luate de coaliția PSD-ALDE i-au adus pe oamenii de afaceri.

”Mi se pare o guvernare după ureche, o guvernare care e făcută doar ca să rezolve problemele votanților captivi și să arunce pur și simplu mediul de afaceri la exasperare. Nicio guvernare de până acum nu a fost atât de exasperantă pentru mediul de afaceri. Ei guvernează doar pentru bugetari și pentru pensionari. În rest, nu există. Deci, pentru altcineva nu guvernează. Ei au abandonat restul cetățenilor.”, a concluzionat Rareș Bogdan.

loading...
To Top