News

PROTESTE. Bogdan: Oamenii de bună credință își vor arăta disprețul în fața Parlamentului

Rareș Bogdan, realizator Realitatea TV, susține în mod aberant că oamenii de bună credință își vor arăta disprețul față de Parlament în cazul în care Sevil Shhaideh și Rovana Plumb nu vor pleca din Guvern. Acesta consideră că strada este partenerul președintelui Iohannis care chiar ieri a făcut un apel la societatea civilă. Ne amintim toți de insul cu gecuță roșie. Cert este că se pregătește ceva pentru Parlament și nu este de bine.

Strada este probabil partenerul președintelui Iohannis iar în funcție de ceea ce se întâmplă în Parlament este foarte probabil că oamenii se vor îndrepta spre acolo pentru nu mai ave de ce protesta în fața Guvernului la această oră în schimb presimt că vom avea de ce protesta în fața Parlamentului unde penalii fac zid în jurul celor două doamne care ar trebui să demisioneze sau să fie retrase din Guvern. Nu se întâmplă asta.

În cazul în care DNA face cerere de urmărire penală cptre Parlament și de asemenea ridicarea imunității atunci vom vedea cum în fața Parlamentului oamenii de bună credință vor încerca să își arate disprețul față de instituția care în mod normal trebuia să se bucure de cea mai mare încredere după modelul britanic”, a spus Rareș Bogdan în emisiunea Jocuri de putere de la Realitatea TV.

loading...

 Jurnalistul Cătălin Tache chiar scria pe această temă că structurile specializate se pregatesc pentru un nou val de proteste, anumite miscari politice extrem de bine calculate urmand a scoate din nou oamenii in strada. Insa, de aceasta data, protestele „tinerilor frumosi si liberi” ar urma sa fie concentrate in Bucuresti si Timisoara. Iar eforturile pentru a reaprinde „spiritul Revolutiei” in orasul de pe Bega sunt de altfel usor de inteles, mai ales datorita plusului de valoare simbolica data de o ampla mscare de strada tocmai aici, in orasul de unde a pornit Revolutia…

În plus, Klaus Iohannis le cerea marti românilor să își facă auzită vocea față de atacurile din ultima perioadă la adresa justiției.

E nevoie de o implicare civică maximă, cine dorește un stat de drept, să se anunțe și să-și spună opinia. Nu doresc să se creadă că chem oamenii să protesteze. O societate e obligată să discute aceste chestiuni public. Nu doresc tăcere și adoptarea legilor în parlament de o majoritate care nu știm ce va decide.”, a spus Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni.

loading...
To Top