News

Rareș Bogdan, pus la PUNCT de internauți după ce s-a plâns că este asaltat ”fani”

Jurnalistul Rareș Bogdan de la Realitatea TV a fost pus la punct de câțiva internauți după ce realizatorul ”jocurilor de putere” s-a plâns public că este prea solicitat la telefon și pe Facebook de multe persoane pe care nu le cunoaște și care îl țin ocupat cu tot felul de ”prostii”.

Va rog frumos pe toti cei care aveti nr. meu de telefon, sa nu-l mai dati nimanui, dar absolut nimanui. Daca, totusi, o veti mai face, va voi bloca complet apelurile in telefonul meu, oricine ati fi. Am acelasi nr. de tel de 20 ani si 10 zile si consider ca il are suficienta lume, iar cine vrea sa ma gaseasca, ma gaseste pe e-mail, mesageria privata facebook sau chatul instagram.

loading...

”De asemenea, mai am o rugaminte. Avand in vedere ca eu folosesc telefonul, si asa prea încărcat și asaltat pe chestiuni ce tin de emisiuni, informatii, e-mailuri, chestiuni familiale, sa citesc presa, etc. nu mai doresc sa-mi trimita nimeni nici glumite, nici imagini cu glumite, nici clipuri cu glumite. Imi ajunge gluma generala din Romania. Toate acestea imi incarca telefonul aiurea si ma obliga sa fiu cu ochii pe el, pentru tot felul de nazbatii care nu ma intereseaza, eu realmente am treaba si n-am timp de prostioare de genul asta, fara sa fac pe interesantul.

propo, poate sa ma lamureasca cineva de unde dementa asta, cam din decembrie – ianuarie, cu glumitele vizuale pe telefonul mobil? Mie mi se pare o instrainare si mai mare a individului si un fel de „hai sa parem prieteni cu oameni pe care abia i-am vazut sau cu care am baut in cel mai bun caz o cafea”. NU E pe gustul meu, stiu, o sa par ursuz, fitos, arogant, prețios, dar asta e. Va rog respectati-ma, ca sa va respect. Multumesc!”, scria Rareș Bogdan cu doar câteva zile în urmă. Replica unora a venit și ”l-a izbit” pe Rareș Bogdan în personalitate.

loading...
To Top