News

Rareș Bogdan, reacție FURIBUNDĂ după Shhaideh la DNA: Am avut o bucurie…

Rareș Bogdan a avut o reacție dură, după ce Sevil Shhaideh a fost audiată de DNA în calitate de suspect. Jurnalistul e de părere că vicepremierul trebuie să-și prezinte demisia în urma acestei audieri, potrivit Stiri pe surse.

„Nu prea are cum să nu demisioneze doamna Shhaideh. Este o femeie de onoare care știe că nu poate să prejudicieze imaginea României. Nu suntem o benzinărie… Contează ce se spune de afară. Doamna Shhaideh va fi nevoită să demisioneze, este al doilea om din Guvern, va trebui să plece.

loading...

Citește și: Rosca Stanescu, veste DEVASTATOARE pentru Dragnea după audierea doamnei Sevil Shhaideh

N-a comentat pentru că poate a primit vreun telefon de la domnul Tudose. Altceva m-a șocat. Am avut o bucurie să văd că se mișcă din nou lucrurile la DNA. Credeam că la DNA vor să facă un restaurant. Mă bucur că cei de acolo s-au trezit și încep să lucreze. Doamna Shhaideh ar trebui să fie întrebată cum se scurg banii de la CNI.

Este o lovitură, mai sper că mai sunt unii oameni care nu s-au speriat de toți… Procurorii trebuie să facă anchete, indiferent de culoarea politică. Eu credeam că procurorii intraseră într-o lentoare. Eu îi invit să se gândească la viitorul copiiilor lor și să curețe țara de hoți!”, a spus Rareș Bogdan la Realitatea TV.

loading...
To Top