News

Rareș Bogdan și-a ”ieșit din minți”: Nu vreau să pun mâna pe pistol să mă radicalizez

Afirmații uluitoare făcute de realizatorul Realitatea TV, Rareș Bogdan. Acesta pare că este la capătul răbdării și chiar a declarat că nu vrea să ajungă în situația în care să se radicalizeze și să pună mâna pe pistol. Pe Bogdan îl supără foarte rău starea drumurilor. Concret, el spune că echipa Realitatea TV nu poate să mai facă deplasări prin țară în condițiile în care se circulă atât de rău. În acest context, Rareș Bogdan a anunțat că a anulat toate emisiunile care trebuiau făcute în alte locuri, ele urmând să fie realizate în București.

”Eu voi mai face o următoare deplasare din studiourile centrale Realitatea TV abia anul viitor în luna iunie. Deci până anul viitor în luna iunie nu mai fac deplasări nicăieri pentru că nu vreau să îmi nenorocesc colegii pentru co noi suntem mulți când plecăm 22-25 cu fly cu car de transmisie. Ei au făcut nouă ore, eu am fost fericit că am făcut 6 ore și 20 de minute…cu șoferi stresați și cu stat în mașini.

loading...

Când am plecat am făcut 7 ore dar bine că nu am făcut cât domnul ambasador Hurezeanu care a făcut 12 ore. Îmi pare rău dare pentru mine frumoasele deplasări și frumoasele transmisii din alte locuri decât în platou se încheie pentru un an de zile.

Deci toate cele 11 angajamente luate de mine în fața echipei, în fața conducerii, că le vom realiza din diferite colțuri ale țării nu le voi mai face. Am anulat absolut tot!

Nu știu dacă rezolv ceva că nu am ce să rezolv dar cel puțin pot să îmi pregătesc emisiunile din platou și nu-mi mai nenorocesc colegii și nu mai pot asista neputincios la falimentul a 27 de ani de post Revoluție. Pentru că devin foarte radical (mă mai ajută și Oreste Teodorescu) și nu vreau să pun nici mâna pe pistol, nici mâna pe coasă. Nu vreau să pun mâna pe nimic mai ales că respect legea și decât să mă radicalizez mai bine îmi fac emisiunile din platourile de aici. Deci pentru mine deplasările s-au încheiat. Nu mai vreau!”, a spus Rareș Bogdan.

loading...
To Top