News

Rareș Bogdan, solicitare HALUCINANTĂ: Angajați încă 5.000 de procurori. SRI să ajute iar DNA

Realizatorul Realitatea TV, Rareș Bogdan, vine cu o solicitare către autorități demnă să îți iei mâinile în cap și să te duci unde vezi cu ochii. Acesta vrea ca SRI să se întoarcă și să lucreze ca până acum cu DNA iar numărul procurorilor să crească notabil pentru că ”ne fură ăștia țara”.

”Aș vrea să particip la angajarea a încă 1000 de procurori la DNA, 1000 la DIICOT și încă 3000…Eu am impresia că procurorii sunt în vacanță ori dorm sau le este teamă pentru că nu mai văd nimic. Ăștia rad tot. Procurorii nu mai văd nimic. De când ofițerii SRI s-au retras în cazărmi și au ieșit din zona câmpurilor tactice, procurorii practic nu mai au informații. Să se întoarcă înapoi și să le dea procurorilor informații că ne fură ăștia țara”, a spus Rareș Bogdan în emisiunea Jocuri de putere.

Asta ne aduce aminte de ce spunea Ioan Ghișe și anume că la ora actuală cotidianul  romanesc se prezinta ca o “Republică a procurorilor“.

”Procurorii DNA, dincolo de orice raspundere penala profesionala sau personala  aresteaza abuziv si acuza pe  oricine de orice. Cu exceptia “Presedintelui Sistemului“, orice infractiune ar fi comis acesta. DNA a devenit stat in stat. A constatat si Curtea Constitutionala a Romaniei.

In numele “ anticoruptiei “, procurorii  DNA, acuza,eventual retin si cu lejeritate pun catuse, dupa caz, la judecatori, ministri  si fosti prim ministri, presedinti de camere ale Parlamentului, parlamentari, demnitari alesi judeteni si locali,  oameni de afaceri, patroni de televiziuni. Toti sunt  romani si nici un strain, nici un occidental.

loading...

“DNA, sa vina sa te ia“ striga pe strada propaganda Sistemului”, susține Ghișe. Nici ce scrie cunoscutul gazetar Ion Cristoiu nu este de neglijat.

„Cine critica Securitatea era imediat etichetat ca duşman de clasă.
Cine critică DNA e etichetat de Codruţa Kovesi drept duşman al Luptei împotriva corupţiei. Şi uite aşa, ne întoarcem, fără să ne dăm seama, la anii stalinismului românesc”.

În opinia acestuia, „toţi funcţionarii publici din România de azi îşi desfăşoară activitatea în condiţii de normalitate. Fac excepție procurorii DNA. Atenție! Nu procurorii DIICOT, care se luptă nu numai cu corupția, dar și cu crima organizată, ci procurorii DNA, care se luptă doar cu corupția din clasa politică”.

Potrivit lui Cristoiu, ca de obicei, Codruţa Kovesi a expus la această întâlnire una dintre tezele cultivate intensiv cum că împotriva DNA, ca detaşament de avangardă al Luptei împotriva corupţiei, se ridică zilnic forţe duşmănoase care încearcă să pună piedici activităţii procurorilor, dar mai ales ei, şefei DNA.

„Procurorii DNA, în frunte cu Codruţa Kovesi, sunt însă o cetate asediată zi şi noapte de dușmani de moarte. Se înţelege că astfel de cetăţeni nu pot fi decât eroi. Eroi cărora noi, românii, trebuie să le ridicăm statuii de dimineaţa până seara. Procurorilor, statui din marmură. Codruţei Kovesi, statuie din aur. Cu sau fără breton!”, scrie ziaristul.

Însă, potrivit acestuia, „chiar şi un ins turmentat îşi dă seama că realităţile de la noi stau invers. Nu procurorii DNA sunt terorizaţi, ci ei, procurorii DNA terorizează. Nu numai că şefa DNA, Codruţa Kovesi nu e ameninţată de nimeni (ce viaţă dulce duce ea faţă de procurorii anti-Mafia din Italia!), dar mai mult, distinsa e cântată de Presă, linguşită de politicieni, temută de oamenii de afaceri”. Concluziile le trageti dumneavoastra.

loading...
To Top