News

Rareș Bogdan, strigăt de AJUTOR: Vor să ne scoată AFARĂ din țară

Jurnalistul Realitatea TV, Rareș Bogdan, a lansat un atac la adresa guvernanțiolor pe care îi consideră direct răspunzători pentru aglomerația mare de pe șoselele României. El spune că ”ei nu îi plâng deloc pe cei care au plecat din țară din cauza condițiilor rele și vor de fapt să ne ducă spre alte zări pentru a rămâne ei cu asistații social și cu cei care nu părăsesc satele din sudul României”.

”Oamenii care au condus Ministerul Transporturilor sau/și CNADR în ultimii ani de zile sunt încă consilieri ai ministrului Cuc. Pe cine să ne revoltăm? Să ne luăm lumea în cap cum au făcut cinci milioane de români? Am făcut azi un exercițiu și am coborât din mașinp de trei ori și nu am avut o cameră la mine dar pur și simplu m-am plimbat pe lângă șirul de mașini. Ieri Emil Hurezeanu a plecat cu distinsa lui soție la orele 10 și 30 de minute din București și a ajuns în 12 ore la Criț până la care sunt 280 de km.

Este o minunăție. Sunt exemplele unor oameni mai cunoscuți dar fiecare român e la fel că nu poți să zbori peste mașini. Vă amintiți că domnul Ponta și domnul Șova au spus că o să doarmă în cort în cazul în care nu vor face Comarnic – Brașov?

loading...

Eu cred foarte sincer că în realitate guvernanții vor să ne scoată afară din țară. Clasa politică vrea să ne scoată afară din țară. Nu cred că îi plâng deloc pe cei care au plecat și vor de fapt să ne ducă spre alte zări pentru a rămâne ei cu asistații social și cu cei care nu părăsesc satele din sudul României. Este simplu.

La Teleorman oamenii nu pleacă foarte departe, șoselele sunt lungi și dacă nu sunt destul de late nu este o problemă că pot să intre pe terenurile de lângă că nu sunt crânguri, pomi, păduri și este foarte simplu să circuli cu mașina oricum.

La Giurgiu e la fel, la Olt e la fel, la Dâmbovița e similar, Brăila domnului premier nu este diferență și atunci sigur că acolo nu afectează foarte mult situația asta pentru că situația de aici este cea a celor care vor să treacă spre Transilvania sau spre Occident sau să vină din Transilvania sau Occident”, a spus revoltat Rareș Bogdan.

loading...
To Top