Rareș Bogdan, supărat foc: Mă gândesc să renunț la colaborarea cu Evenimentul Zilei. Motivul…
News

Rareș Bogdan, supărat foc: Mă gândesc să renunț la colaborarea cu Evenimentul Zilei. Motivul…

Cafteala Palada – Goțiu face primele victime. Rareș Bogdan a anunțat în emisiunea Jocuri de putere de la Realitatrea TV că se gândește serios dacă își va mai continua colaborarea cu publicația Evenimentul Zilei unde scrie un editorial pe săptămână.

loading...

Motivul este unul cel puțin pueril și constă în faptul că Mirel Curea (Pr. red-sef adj Evenimentul Zilei) s-a amuzat puțin de incidentul de la B1. ”L-a caftit Palada pe Gotiu, i-a f…t una in mufa de i-a dat borsul! Mirele, in toate zilele calduroase, de acum in veac, ai cate o bere rece de la mine”, scria acesta pe Facebook. De aici și supărarea mare care l-a cuprins pe Bogdan. Nu i s-a împărtășit opinia și nu s-a amplificat acest caz.

M-a șocat faptul că gestul domnului Palada a fost aplaudat. Asta m-a îngrozit și mi-a arătat că România este cel puțin, analizând prin prisma puterii complet pierdută, faptul că domnul Palada a fost aplaudat, faptul că domnul Palada a fost felicitat, faptul că studiouri întregi de televiziune au făcut mișto, au râs de sperietura și de suferința groaznică a unui om, e vorba de senatorul…

loading...

Faptul că Partidul Social Democrat nu a reacționat cu nici măcar un cuvânt, nici un cuvânt. Este dureros și nu mă refer aici neapărat la domnul Bogdan Diaconu, la dânsul sincer era greu să am alte așteptări.

Domnul Mirel Curea m-a șocat și mă întreb serios dacă un om care conduce un ziar, un ziar pe care eu îl respect și în care scriu o dată pe săptămână nu ar trebui să explice cel puțin colegilor, nu de redacție, pe pagină de ziar, atitudinea dânsului. Poate a fost o atitudine generată de o fuziune glumeață cu băieții, dar poate azi dimineață ar fi meritat altceva. Pentru că altfel eu mă întreb sincer, dacă eu, un om non-violent, de bună credință, respectându-mi toți colegii, atât de la redacția Realitatea, realitatea.net, toată presa, chiar și cei ce mă înjură, și bineînțeles prin prisma imprejurării și pe cei de la evenimentul zilei unde scrii.

Adică eu sunt coleg în momentul acesta cu un om care spune că va da o bere în fiecare zi în care va fi soare și în care-și va aminti de pumnul dat în gura domnului Goțiu? Repet, vă place sau nu, domnul Goțiu? Nu contează! De-a lungul timpului eu am fost doar prieten cu domnul Goțu, fiind amândoi din Cluj, din presa clujeană, am fost de multe ori pe poziții divergente.

Dar asta nu ne-a îndemnat nici să ne înjurăm, nici să ne batem și să ne respectăm eventual polemizând. Astăzi, Goțiu este un caz emblematic, deci eu mă gândesc foarte serios, sincer, ca să termin cu ceea ce aveam de spus, dacă eu mai pot publica pe paginile unui ziar unde redactorul șef adjunct aplaudă violența”, spune Rareș Bogdan.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });