News

”Rareș Bogdan, textila cu care își lustruiește pantofii Insul din Deal”

Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, îl taxează dur pe Rareș Bogdan care a socat de nenumarate ori prin afirmatiile lui.

”Rareș Bogdan-TALIBAN jignește incalificabil MILIOANE de români: „Pentru că sunt atât de mulți români stupizi sau neinformați/needucați încât șmecheria a ținut!”…

Bogdan-TALIBAN? Nu degeaba ești tu textila cu care își lustruiește pantofii Insul din Deal. Ești născut sub aceeași zodie – zodia DEZBINATORILOR. Cei ca tine au distrus de fapt fibra națională, pseudo-patriotule!

Mai ții minte când ziceai că PSD nu poate face miting pentru că „ar trebui să pună la dispoziție cărucioare”!? Doar o ființă care nu are nimic în spatele coastelor poate spune așa ceva. …Dar cum spuneam – ești la fel ca Stăpânul tău, Insul din Deal. Și el, ca și tine, își duce mâna la coaste ca să verifice dacă mai e ceva pe-acolo, dacă i-a crescut și lui organul de om…”, scrie Pleșoianu pe Facebook.

Realizatorul Realitatea TV, Rareș Bogdan, a reacționat recent extrem de dur când ”oamenii răi s-au luat de președintele lui.”. El scrie că numirea procurorilor de către politicieni urmăriți penal este ultima picătură. Bogdan critică extrem de dur modificările aduse de ministrul Justiției Tudorel Toader legilor justiției.

loading...

„Procesele penale ale liderilor politici vor fi rezolvate în ședințe de partid, sper că de-acum e clar! Dacă se îndoia cineva că lupta ultimilor 15 ani a fost pentru controlul justiției are acum dovada că românii care credeau altfel nu erau bolnavi cu capul.

Să elimini președintele din procedura numirii procurorilor șefi și să treci inspecția judiciară (care îi cercetează disciplinar pe magistrați) de la CSM la Ministerul Justiției, adică să construiești o armă care poate influența anchetele (căci acolo e bătălia) era tot ce ne mai lipsea. Exagerez? Filosofia politică a PSD, prin liderii acestui partid, a fost mereu asta.

De la cazul Bivolaru încoace, monolitul rosu s-a așternut pe treptele tribunalelor și s-a victimizat că e rodul răzbunărilor politice. De ce a făcut-o mereu și mereu?

Pentru că sunt atât de mulți români stupizi sau neinformați/needucați încât șmecheria a ținut! În calea jafului total a stat mereu posibilitatea încătușării, deci singurul obiectiv al câștigării alegerilor n-a mai fost de mult pentru PSD (dacă o fi fost vreodată) binele general, creșterea visteriei, proiectele de infrastructură, școli, locuri de muncă și sănătate!

Ci eliminarea riscului ca un lider (sau mai mulți) care are în pix miliarde să fie legat. Nu s-a schimbat nimic, lupta a devenit doar mai greu de dus, deoarece după ce România a intrat în Uniunea Europeană a trebuit să dea garanții că se termină și singurul obicei transcendent al guvernărilor: corupția liderilor”, a răbufnit Rareș Bogdan.

loading...
To Top