News

Rareș Bogdan, veste tristă pentru telespectatorii Realitatea TV. Postul s-ar putea..

Realitatea TV ar putea să dispară de pe piață în viitorul apropiat. Nu are avea legătură cu datoriile istorice ci cu presiunile la care este supus. Cel puțin așa a susținut Rareș Bogdan în cadrul emisiunii Jocuri de putere din 04 octombrie 2017. Chiar dacă mulți vă veți amuza teribil, acesta a mai afirmat că sunt presiuni groaznice pe presa independentă, presiuni fără precedent pe ziarul România Liberă, pe Hot News, pe Ziare.com, pe Realitatea TV.

”România este a lor, mai sunt câteva insule, mult prea puține insule, încet, încet dispar și ele, sunt presiuni groaznice pe presa independentă, sunt presiuni fără precedent pe ziarul România Liberă, pe Hot News, pe Ziare.com, pe Realitatea TV, și după ce vor cădea și acestea, Dragnea reușește să împingă peste tot, nimeni nu-l oprește pentru că instituțiile statului sunt speriate, pentru că opoziția nu se regăsește, n-are un mesaj prin care să demonstreze măcar că încearcă să i se opună decât prin câteva voci răzlețe.

loading...

Atunci au mai rămas doar câțiva oameni, dumneavoastră, noi atât cât mai putem, nu știm cât pentru că ei amenință permanent, poate vor amenința și Realitatea, acționarii Realității, așa că nu știm cât vom mai putea să spunem adevărul.

Nu cred că pentru foarte mult timp. Am mai trăit aceste vremuri și-n 2000 – 2004 situația a fost aproape la fel. Puteți să vă așteptați la ce este mai rău.

Noi continuăm să fim frumoși și nebuni ai marilor orașe, sau ai României care ne opunem până la capăt. Cred că nu mai avem pentru cine s-o facem dar o facem strict pentru voi, restul au dat mâna și e doar un teatru absurd, în realitate eu cred că cei mai mulți își doresc indiferent de culoarea politică, indiferent de locul în care se află, ca Laura Codruța Kovesi să plece, își doresc cei mai mulți ca Lazăr să plece, își doresc foarte mult să schimbe legile siguranței naționale și e doar un simulacru în care unii par că fac opoziție și ceilalți fac putere”, a mărturisit Rareș Bogdan.

loading...
To Top