News

Reacție ZGUDUITOARE a comisarului Berbeceau după pozele cu Kovesi

Traian Berbeceanu are o primă reacție, după ce au fost făcute publice fotografii cu el și șefa DNA de la o nuntă. El afirmă că ”plini de moralitate şi deontologie, aşa zişii jurnalişti, în afară de aceea că ingnoră caracterul privat al evenimentului, în stilul caracteristic, mint de crapă pietrele”.

„Nu le mai distribui link-ul că le fac audiență gratuită!… una la care nici măcar nu au sperat vreodată…

Lumea-injustiției publică poze furate de cineva (cum altfel?) de pe undeva. Poze de la nunta unui coleg polițist, care a avut loc în anul 2007. Cum era şi firesc, la nunta respectivă au participat foarte mulți polițişti şi cățiva procurori.
Plini de moralitate şi deontologie, aşa zişii jurnalişti, în afară de aceea că ingnoră caracterul privat al evenimentului, în stilul caracteristic, mint de crapă pietrele titrând tendențios cu litere de-o şchioapă că „ar avea dovada faptului că fostul şef al BCCO Alba, comisarul Traian Berbeceanu şi şefa DNA aveau o relație apropiată şi se învârteau în aceleaşi cercuri”

1. Păi măi deontologilor, aşa cum se poate observa în poză, la masa la care mă aflam erau doar colegi polițişti, ce vi se pare anormal?
2. Dacă la acea nuntă, la care participau vreo 300 de persoane, se afla şi doamna procuror, unde-i relația de apropiere?
3. Sursele voastre de dezinformare, v-au explicat faptul că printre invitați se afla şi Muntean Alin? (la acea vreme, polițist cinstit).

loading...

4. Despre ce „cercuri în care ne învărteam” vorbiți, dezinformaților? (excluzând cercul format pe ringul de dans, deşi, dupa mintea voastră, eu ar fi trebuit să dansez pe hol, ca să nu vi se pară vouă suspect)
5. Am colaborat excelent cu doamna procuror şef Kovesi, în perioada 2004-2008, când era un merituos procuror DIICOT. De atunci nu am păstrat în vreun fel legătura cu domnia sa, în ciuda „relației extrem de apropiate” invocate de voi, deontologilor!

6. Pentru mine este foarte clar: aşa cum denaturați adevărul în cazul meu, o puteți face în toate „anchetele voastre jurnalistice”, în funcție de intetesul pe care îl aveți la un moment dat.
6. Ce tânără şi frumoasă era soția mea!”, a fost mesajul postat pe Facebook de Traian Berbeceanu.

Lumeajustitiei.ro publica dovada ca fostul sef al BCCO Alba, comisarul Traian Berbeceanu, si sefa DNA Laura Kovesi aveau o relatie apropiata si ca se invarteau in aceleasi cercuri. Pana acum, pe piata circula doar pozele cu Traian Berbeceanu si Laura Kovesi la o actiune oficiala a DIICOT. De altfel, acest lucru a fost subliniat de Traian Berbeceanu in replica data Lumeajustitiei.ro dupa dezvaluirile privind operatiunea “Salvarea lui Berbeceanu”, ca si cum intre ei nu a existat decat o relatie strict profesionala. Exista insa si alte poze cu cei doi. Poze facute nu in cadru oficial. Poze care arata ca Berbeceanu si Kovesi imparteau acelasi anturaj.

Mai jos prezentam doua fotografii in care apar Traian Berbeceanu si Laura Kovesi. Cele doua poze, postate pe pagina Facebook a Lumeajustitiei.ro de un cititor, au fost realizate, din informatiile pe care le detinem, in anul 2007, la o nunta la care Laura Kovesi ar fi fost nasa. Mai exact, nasa comisarului Adrian Draghici, de la Biroul Operatiuni Speciale Alba, ajuns ulterior seful Politiei Sibiu”, se arata in articolul de pe Lumea Justitiei.

loading...
To Top