Realitatea TV își pune lacătul pe ușă? Nu mai putem să ne achităm dările, contractele de chirie
News

Realitatea TV își pune lacătul pe ușă? Nu mai putem să ne achităm dările, contractele de chirie

Realitatea TV este tot mai aproape de oprirea emisiei și punerea lacătului pe uși. „Suntem într-o mare problemă în care nu mai putem să ne achităm dările, contractele de chirie, de utilități…”, spune Cosmin Gușă. El acuză faptul că un sistem diabolic din România face ca măsurătorile de audiență în baza cărora se câștigă venituri din publicitate să fie pervertit.

loading...

”La Realitatea TV suntem într-un pericol cvasimortal de a nu mai putea funcționa. Mizele noastre nu au fost potrivite pentru cei care ne-au purtat de grijă. Suntem într-o mare problemă în care nu mai putem să ne achităm dările, contractele de chirie, de utilități. Presa a ajuns în acest stadiu. Realitatea este prima amenințată, în condițiile în care oamenii ne aplaudă, dar nu au ce face, pentru că trebuie să plătească abonamentul la TVR, pe noi nu au cum să ne ajute. Un sistem diabolic din România face ca măsurătorile de audiență în baza cărora se câștigă venituri din publicitate să fie pervertit; nimeni să nu facă nimic de atâția ani. Audiențele din timpul zilei se măsoară doar la domiciliu”, a anunțat Gușă.

loading...

Cu toate că Realitatea TV l-a susținut puternic pe Iohannis în alegeri, dar i-a susținut și Guvernul, Gușă spune că a fost o televiziune antiguvernamentală mereu.

„În România au dus-o bine în ultima vreme televiziunile care au făcut frăție cu puterea, dar Realitatea TV , a mai precizat consultantul politic, explicând că ”guvernele din ultimii ani au batjocorit românii și datoria Realitatea TV a fost mereu să critice guvernul. N-am fost ca alte televiziuni să putem să beneficiem de fonduri care să ne dea posibilitatea să trăim a la long”, a adaugat acesta.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });