News

Recomandare: Kovesi ar trebui „încătuşată şi trimisă la beci, acolo unde a trimis oameni nevinovaţi”

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, duminică seară, la România TV că oamenii politici sunt ţinte pentru şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, şi că aceasta ar trebui „încătuşată” şi „trimisă la beci, acolo unde a trimis atâţia oameni nevinovaţi”.
„Această înregistrare îmi confirmă un lucru, şi anume că oamenii politici sunt ţinte pentru doamna Kovesi. Am văzut afirmaţia hai să îl reducem pe primul ministru, e vorba de Grindeanu, am văzut afirmaţia că are nevoie de 3-4 miniştri, pentru că astea-s de răsunet, am văzut afirmaţia că hai să ieşim cu ceva şi hai ieşiţi cu Udrea, Ioana Băsescu. (…)

Deci sunt canalele controlate care execută politicieni. (…) OUG 13 nu este singurul dosar în care doamna Kovesi s-a implicat direct, să controleze şi să aprobe tot ce trebuie ca să se ajungă la ţintă. Mai sunt dosare, eu mai ştiu cel puţin unul. (…) Femeia asta trebuie arestată pe loc. Trebuie încătuşată, trimisă la beci, unde a trimis atâţia oameni nevinovaţi, şi pe urmă procurorii care au fost obligaţi să facă dosare să vină martori. Au stat zeci de oameni politici importanţi în beciuri, pentru că doamna avea nevoie să iasă cu dosare răsunătoare”, a declarat Traian Băsescu.

loading...

El a mai spus că s-a „păcălit” atunci când a numit-o pe Laura Codruţa Kovesi la şefia DNA şi că „drama” este că şi pre;edintele Klaus Iohannis i-a prelungit mandatul.

Traian Băsescu a mai afirmat că şefa DNA „sacrifică destine pentru propria ei glorie” şi că în interiorul DNA sunt procurori care încep să se revolte şi că „s-au săturat să mai facă dosare la comandă”.

România TV a prezentat, duminică seară, mai multe înregistrări cu procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi. În una dintre ele, Kovesi i-ar spune procurorului Jean Uncheşelu că îşi doreşte să „ajungă mai repede” la „domnul premier” care a semnat „contractele cu casele”.

loading...
To Top